Prašau pagalbos

Prašau pagalbos

Prasau pagalbos
Pernai aš vietoj programos "Drauge 7.0" įsigijau programa "Zmona1.0".Pirmus mėnesius programa veikė puikiai, tačiau netrukus pastebėjau, nedideliu sutrikimu savo sistemoje. Mano mėgiamos programos pradėjo strigti, o vėliau ir visai nustojo veikti… Bandant paleisti mano mėgiamiausias programas, tokias kaip "Pokeris naktį 05:30", "Alaus baras 3", ir "Futbolas trečiadienį 5.0" išvedamas paklausimas "Ar tikrai norite paleisti šią programa?". Atsakius į paklausimą "Yes" - stringa visos sistemos darbas. Taip pat, anksčiau be priekaištų dirbusi mano nauja, legaliai įsigyta programa "Alga 2000", dabar veikia tik kaip demonstracine versija apribodama priėjimą prie visu duomenų ir leisdama naudotis tik versijos "Alga 150" resursais. Ir tai dar ne viskas… Programos lankstinuke nieko nebuvo minima ir apie procesą "Vaiku gamyba". Tai užima daug vietos ir kitu vertingu išteklių. Juolab, kad programa "Žmona 1.0" pati įsidiegia i kitas programas, perima jų kontrolę ir resursus, automatiškai startuoja man iki šiol nežinomas programas tokias kaip "Uošvienė 66.6" ir "Tvarka 24". Aš negaliu priversti "Žmonos 1.0" dirbti foniniame režime ir tuo pat metu džiaugtis mėgiamomis programomis. Aš galvojau grįžti vėl prie "Drauges 7.0", tačiau nebegaliu iš savo sistemos pasalinti "Žmonos 1.0". Ar galėtumėte man padėti?
Iš anksto dėkoju,
Jonas Klausas

Atsakymas
Gerbiamas Jonai, tai sena problema, su kuria susiduria dauguma vyru, paprastai - dėl pirminio nesusipratimo. Daugelis programą "Drauge 7.0" pakeičia programa "Žmona 1.0", manydami, kad "Žmona 1.0", kaip ir "Drauge 7.0" yra TARNYBINE PASILINKSMINIMO programa. Deja, "Žmona 1.0" yra OPERACINE SISTEMA ir kūrėjų parengta taip, kad dirbtu visur ir visada. Ištrinti "Žmona 1.0" ir sugrįžti prie "Drauges 7.0" neįmanoma, nes paslėpti sistemos failai privers "Drauge 7.0" imituoti "Žmonos 1.0" elgesį, tad jokios apčiuopiamos naudos nebus. Ištrinti ar kaip kitaip pašalinti programą "Žmona 1.0" neįmanoma. Yra bandžiusių įdiegti programą "Drauge 8.0" arba "Žmona 2.0", bet jie susidūrė su tokiomis pat problemomis, kaip ir anksčiau (žr. dokumentą "Įspėjimai: "Alimentai"."Vaikų išlaikymas". Mes rekomenduotume Jums ir toliau naudoti programa "Žmona 1.0". Siūlome perskaitykite programos dokumentu skyreli "Pagrindines partneriu klaidos" (PPK). Ten sužinosite, kad Jus turite prisiimti visa atsakomybę už klaidas ir problemas, nepriklausomai nuo jų priežasčių. Aišku, tokiu atveju geriausia pasirinkti komanda "C:/ATLEISK". Jokiu būdu per dažnai nenaudokite klavišo ESC, nes jums teks vėl naudoti komanda "C:/ATLEISK" tam, kad operacine sistema grįžtų prie įprasto režimo. Sistema veiks normaliai tol, kol Jus prisiimsite visa atsakomybe dėl PPK. "Žmona 1.0" yra išties puiki programa, tačiau jai reikalinga GERA priežiūra. Nupirkite papildomų programų, kurios pagerintų "Žmonos 1.0" darbą. Rekomenduotinos programos - "Gėlės 2.1" bei "Šokoladas 5.0". Stenkitės nediegti programos "Sekretore su mini 3.3", nes programa "Žmona 1.0" su ja nesuderinama. Įdiegus tokią programą galimi operacines sistemos gedimai.
Kiti sprendimo budai:

1. Įdiegti programa "Meilužė 8.0", kuri dirba paslėptame režime.
  2. Apriboti "Žmona 1.0" resursus, kad automatiškai sustabdytų "Žmona 1.0" plitimą sistemoje.
  3. Pagalbines programos "Bendradarbiai 5.0" padedami įdiekite programa "Komandiruote 3.1".

Arba reikia daryti taip:

1. Jūs galite įsigyti operacinės sistemos resursus kontroliuojanti programų paketą "Kumštis 2002 - All in One" į kurį įeina tokie paketai
    1.1 Garso periferija tvarkanti programa "Tylėk 0.0"
    1.2 Pertraukymus kontroliuojantis paketas "Špyga 1.02"
    1.3 Salinantis nereikalingus "Žmonos 1.0" blokus iš operatyvinės atminties "Meilužė 13.0"
    1.4 Šalinantis nereikalingus "Žmonos 1.0" blokus iš kietojo disko "Anyta 1.00 - Your Mama Edition"
    1.5 Operacines sistemos klaidų ištaisymo Service Pack 1 "Draugai 100"

2. Jei aukščiau paminėta programa jums nepadės išspręsti problemos rekomenduoju antivirusine programa "KalioCianidas 6.66". Prieš instaliuodami gerai susipažinkite su licenzija.

Šypsena man patiko Taip

Gerai, kad dar nesusidure su problemomis "Dvokiantys pampersai 3.6" ir "Suns kakutis 6.2"…

O!.. tikrai bedon pateko zmogelis…
Manau, kuo greiciau jam reiktu instaliuot “Skyrybos.13”, kol dar “Zmona1.0” neidiege “vaiku”…Cha cha

jo isigyk programa geriau meiluze 13.0 ir programyte antivirusa komandiruotes 2002-2003…

… man ir patiko …

o upgrade yra "Zmona 1.0" ? tarkim i "Zmona 2.0"

tai va, pries instalinant programele "zmona1.0" reikia pasirengti visokiems netiketumamsCha cha

o cia tai geras!!!man patikoCha chahehe

Cha cha MAN TAI IRGI LAAAAAABAI LLAAAAAAAABAI PATIKO!!!BaisuLabasBaisu

gerai cia sugalvota!!! saunuolis Cha cha