Prasau pagalbos!!!!!

Prasau pagalbos!!!

Na turiu beda.Draugaujam su vaikinu ir norim myletis bet va problema.Viskas labai puiku kol nenusirengem.Tada jam nebestovi.Ka daryti?Padekite!!!

Gal siaip vaikinas koki fetisha turi? pabandyk visai nenusirengti. tarkime buk su kojinemis (prisegamomis) arba siaip pasidomek, kas ji uzveza.

nupirk jam melinu tableciu ir viskas bus Gerai

imk ir pastatyk, juk pana esi, jei rankas, lupas, liezuvi turi? Šypsena
gelbet situacija juk reikia, na dar kitas variantas-gal jis nenori su tavim miegot…

Temina, kad man tavo bedas. Maniau nelaime kokia nors, o chia komedija. Su kokiu ten pensininku prasidejai? O gal vyrutis turi kokiu nors bedu ir jam ne sexas galvoj. Patarimais padeti negaliu, nebent galiu ji pavaduoti, jei taip ir nesusitvarkysi su juo Cha cha

GixxeR rašė:

siaip kiek zinau…taip buna nepatyrusiems…kurie labai jaudinasi…paskui viskas bus ok

Na turbut tu teisus.Jis nepatyres.Gal veliau ir bus viskas tvarkoj bet ka daryti dabar?

emazius rašė:

imk ir pastatyk, juk pana esi, jei rankas, lupas, liezuvi turi? Šypsena
gelbet situacija juk reikia, na dar kitas variantas-gal jis nenori su tavim miegot…

Na jum vaikinam atrodo tai taip paprasta.Taip paprasta kol nenusirengem tada nepadeda nei tai.Na o kad nenoretu tai tikrai nemanau juk pasakyti zymiai paprasciau…

vyras_pipiras rašė:

skubejimas, kol stovi - nepades…
jis manau ikistas subliukš… Liūdna
rekomanduociau po neusileidimo, pasivolioti lovoje,
koki laikotarpi, pasilaizyti, pasiglometi, kol vel paklis.
<< patikrinta!! Cha cha

Tikrai pritariu,turetu padeti.Juk meiles zidimams,reikia skirti nemazai laiko,beje,gal jis isitempes nes bijo,kad tevai gali grizti ar siaip nepasiseks.Su laiku turetu susitvarkyti.

Temina rašė:

Na turiu beda.Draugaujam su vaikinu ir norim myletis bet va problema.Viskas labai puiku kol nenusirengem.Tada jam nebestovi.Ka daryti?Padekite!!!

Kas jums darosi zhmones? Chi kas dabar Hamletas: "Stovi ar nestovi?".
Pas tave kita beda, ne ta kad pazh kazhka nestovi, o pas tave su galva negerai, jei chia lendi su tokiom nesamonem…

AI nx susinervyjau. Piktas

Harrier rašė:

Temina rašė:

Kas jums darosi zhmones? Chi kas dabar Hamletas: "Stovi ar nestovi?".
Pas tave kita beda, ne ta kad pazh kazhka nestovi, o pas tave su galva negerai, jei chia lendi su tokiom nesamonem…

AI nx susinervyjau. Piktas

Tai normali gyvenimiska problema. O kai kam ziuriu labai skaudi. Ar tik neuzmyne tau mylimo mazoliuko Harrier? Šypsena Nuleisk gara ir nesinervuok taip Cha cha

labai paprasta…tu jo paklausk…ar kai vienas jis buna…ar jam atsistoja ar ne…jei ne…tai tada tam biceliui nepavydziu

Esme tame, kad buvo normalus forumas, paeme ir paverte:

I stovi ar nestovi, kokio ilgio, kokio skersmens, pro kur geriau pro uzhpakalii ar pro burna

Temina rašė:

SU BURNYTE ,KAIP REIKIANT PADIRBEK IR VISKAS BUS OK.JEI NE,TAI ARBA NEMOKI DIRBTI ARBA JIS IMPOTENTAS.

eee…
tai jei man nestovi, kai as vienas bunu - man galas?!

GixxeR rašė:

labai paprasta…tu jo paklausk…ar kai vienas jis buna…ar jam atsistoja ar ne…jei ne…tai tada tam biceliui nepavydziu

nu sakes gera tema priszvengiau nesveikai.Na bet suprantu , kad tai yra rimta beda mano manymu viskas slypi tame , kad jis labai jaudinasi stenkis kaip nors nuimt jauduli, o gal jis isvis dar skaistus jei taip tada galutinai viskas aishq man irgi per pirma karta vos kilo ir sakyciau nevien rankom ir lupom dirbk o juk yra kitu vyrus sujaudinanciu zonu pabandyk juk cia psichologinis spaudimas kurio turi jam padeti atsikratyti Mirkt sekmes

2 Temina

Skaichiau ash chia skaichiau shitas nesamones nu ir prisiminiau sena anegdota (chia tik anegdotas) Cha cha

Sugalvoja ragana, kad jai reiktu tureti vaika, nu ir pradejo ieshkoti kas gi jai ta vaika padarytu. Nuvaro pas koshcheju, tas jai sako eik tu nx, nu ka daryti varo pas zmieju gorynychiu,t as irgi ja pasiuchia toliau. Sedi ragana ant upes kranto ir galvoja, ka chia dabar daryti ir staiga eina pro shali Ivanas, nu ragana galvoja, shitas tai tikrai gales, jam viskas pofig. Nu nueina jie pas ragana i trobele ant vishtos kojeles. ivanas sako: ipilk samagono. Ragana ipila, Ivanas ishgeria ir sako: dabar nusirenk. Ragana nusirengia, ivanas sako: Brrrrr, ipilk dar. Ragana ipila, Ivanas ishgeria ir sako, o dabar gali apsirengti. Ragana sako: pala pala, chia kazhka daryti juk reikia. Ivanas ir atsako: nepyk ragana i tave pasizhiurejus man tiktai plaukai ant galvos atsistoja…o daugiau niekas. Vat tokis anegdotas rusu liaudies apsaku motyvais.

Tai va galvok…

O su tokiom bedom reikia eit pas medikus, o ne chia landzhioti ir paversti normalu foruma skesualiniu problemu sprendimo forumu.

turejau omeny…ar gali vienas budamas susijaudintCha chaCha chaCha chaCha cha

vyras_pipiras rašė:

eee…
tai jei man nestovi, kai as vienas bunu - man galas?!

GixxeR rašė:

================================

O velnias, jau norejau ka nors protingai parasyti, ale kad Harriier Alus su savo anekdotu labai jau taikliai problema ivardijo…

2Temina - o nenusirengusi bandei?

Temina rašė:

kazkur skaiciau, kad taip buna tiems, kurie per daug galvoja "stovi, nestovi" ir pan. Šypsenao tada nieko nesigauna ir gauna rimta kompleksa, kartais net visam gyvenimui Šypsena vargsai Šypsena tegul pabando apie tai negalvot…
calm down, jis tave labai myli, del to ir pergyvena, nepasitiki savim, galvoja, pavyx ar nepavyx… man taip atrodo Cha cha