Prasau padekite del Siemens SL45.Kaip sujungt ji su kompu?
X MAN: man atrodo, zinok nera!O kas ji cia per daiktas?Kiek ji kainuoja, kur jungiasi ir dar kokia funkcija ji atlieka?Parsau, parasyk apie tai issamiau, buciau labai dekingas, ir skolinas
Pats esu junges SL45 su kompu, tai jis tiksliai jungiasi i COM porta. O kad pas tave tokios jungties nera, tai cia jau mistika kazkokia
skeletonas tai vistik susigundei ant sl’o? =) hehe klausyk uz kiek ji pasiemei…? ir kaip tau jis? bl…ziauriai noriu as to sl’o…dar siek tik slamanciu truxta…bet nieko…beje gal tu parduodi??
hmmm… tavo multimedia korta veikia ? Jei diktofonas ir kt baeriai veikia, tai turetu viskas buti ok. jei pirkai ish omnio, nunesh jiems atgal tegul pas save pajungia… Pabandyk dar prie IrDA kokio notebook’o pridet, matysi veikia ar nea… Daugiau patart nelabai ka galiu
ash: nu jo, diktafonas veikia, nuskaito ta multimedia kortele, lygtais ir viskas ZJB, bet… As seniau jungiau be pakrovejo laido.Dabar ikisau ir pakroveje ir salia data kabeli, bet bl vistiek, ismeta ta supis.t.a lentele, kad kazkas neto ir netai, kad viena funkcija parasytu, bet ne bl 2 punktus paraso, tai iskur zinot kuris blogas, o kuris geras?
Bl ka daryt?Kaip dar butu galima isbandyt?O sita gal cia paciam kompiuterija blogai?Gal reik per Windausus kazka padaryt, kad tipo skaityru ta COM porta?Gal pats kompas nesiuncia signalu?!
PRASAU PADEKITE
FENKS visiems, aciu Dievui viska sutvarkiau.O ypac fenks ash kuris pasake, kad reik dar pakroveja ikist!
ZIAURIAI DIDELIS FENKS
Na dabar tikria Siemens SL45 man zymiai sustresnis, nors nezinau, man NOKIA 8850 yra NOKIA 8850.Jei pas SL45 nebutu MP3 ir nebutu WAP, tai zinoma kad pirkciau NOKIA 8850, nors pas ja ir nera to diktafono, ar ten kokiu 7 zaidimu!
wa tep
Cia tipo mangistes
fui
O kur dar fotkiu is sitos serijos?..