Kur dingo keliu bangiečiu nick’ai nuo gėdos stulpo su visomis minutemis?
Vakar skaičiau Razruchos tema,kurios šiandien nebera… Bet nepagavau kampo,nes galvojau,kad dingo tik tekstai(įžeidžantys)… O pasirodo ir minutes priskambintos dingo….
Kodel? Juk už jas kažkas mokejo iš savo sąskaitos .
Evelina_Banga,jei jus galvojat,kad aš stenografuoju viska,tai labai klystat… Aš galiu pasakyti tik apytiksliai…Beje aš prieš tuos bangiečius nieko asmeniškai neturiu,bet nesuprantu,kas čia do išimtys… nes jau buvau patikinta viena karta,jog tokiu dalyku Bangoje nera… Visi čia esame lygus.
Miss666 kažkur apie 300,000 min. turejo,Validolis apie 100,000 ir murrr apie 200,000… Nu dar kažkas buvo…lyg Kaledinis Skautas,bet čia galiu klysti…
Na kad dingo nikai iš Gėdos stulpo tai ir aš mačiau visų žinoma neįsidėmėjau, sąrašiuko nebuvau pasidariusi, bet tikrai buvo miss666, Validolis kiek minučių jie turėjo negaliu pasakyti, bet tikrai ne 10.000 o kur kas daugiau dar buvo likę…
Sutinku, kad įžeidžiantys tekstai po jų nikais buvo, bet ar negalima buvo tada tik tekstus ištrinti, juk tikrai kažkas pinigus sumokėjo! Kam tada iš vis tokia "paslauga" reikalinga?
tixliai, tik dabar pamaciau kad manes neber ant stulpoO buvau nusiteikus ten kabeti dar mazdaug apie 250000 minuciu.Gal daugiauNegi pono Razruchos pinigai nuejo veltui?
va tegul zhinosi tas kuris kabino ant gedos stulpo su ishgalvotais kaltinimais ir shmeizhtu, jei kabina tai tegul ne su idiotishkais kaltinimais ir izheidinejimais!
O kaip jus ta suprantat? Kad jie viska turejo užsirašyti - kai skambino ir kiek skambino ir kada skambino ir del ko skambino?
Taip sakant babkiu norite,o atsakomybes neprisiimate .
Darote ka norite, jo?
murrr Na aš sąžiningai jau atsėdėjau apie 50.000 minučių, nebedaug liko. Kaip sakoma, jei peršokau per šunį - peršoksiu ir per uodegą Ir tekstas ten pas mane labai padorus, visai neįžeidžiantis nei mano orumo nei garbės… praėjo visas cenzūras Smagu, kad kažkas labai gerai (geriau už mane pačią)žino kur mano vieta…
Piano, matai, kad ir kaip mes to norėtumėm… aš va neturiu nuojautos, kad tas stulpas/kalėjimas būtų uždarytas paliekant tik pakylą garbingąją …
Na nėr nuojautos tokios nors tu ką…
Apie perspektyvas tokio reikalo pasidomėt galima, žinoma… Reik pagalvot