Prasau, paaiskinkit man del "Mikro visatos" antenos

Prasau, paaiskinkit man del "Mikro visatos" antenos

Nusipirkau Aleksoto turgui 22 kanalu antena. Pasistaciau ja, ir po dvieju savaiciu prisistate kazokie mikrovisatos atstovai, ir liepe pasidaryt abonenta, arba moket bauda uz nelegale antena Liūdnas . O svarbiausia per pora namu kaimynas, jau 3 metus ziuri Tuos 22 kanalus niekam, nieko nemokedamas? Tai gal man kas galit paaiskint kodel jie mane surado?

Niekas čia tau nepaaiškins apie tai. Tiesiog kitą kartą paslėpk ją ir nebus bėdų. Uždėk kokią dėžę ir visos baikos.
Z.

Va cia ir idomiausia! Mano namas didelis, su siferiniu stogu, tai as ja pastaciau palėpei! Jie turejo kazkoki aparata, su kuriuo ja aptiko, jin tuo metu net i srove nebuvo ijungta! O pas kaimyna 3 metrai virs stogo iskelta!

Kažkas tave išdavė… Neturi jie jokio prietaiso. Įsivaizduoji kaip turėtu indikuotis Aleksoto turgus tam prietaise? Cha chaCha chaCha cha Neįjungta antena nieko nespinduliuoja…
Z.

Bet artimiausias kaimynas (ne tas kur 3 metus turi antena) kai tie Mikrovisatininkai vaiksciojo po mano kiema (manes tuo metu nebuvo namie), jie turejo kazkoki prietaiseli, kury nukreipia i stoga, net tiksle antenos pastatymo vieta parode! Gal kas ir išdave kad as nelegaliai naudojuosi ju paslaugomis?

manau kad piktu kaimynu turi, kurie uzpavydejo… arba gal koks darbuotojas nuziurejo, kai i nama nesei antena
siaip pasiskaityk mikrovisatos puslpayje apie tas baudas ir pan. idomios info ten yra, busi i juoda sarasa itrauktasŠypsena