Prasau chebryte patarkite!!!

Prasau chebryte patarkite!!!

Sia savaite ruosiuosi imti e398 is teleduhu. negaliu apsispresti ka imti ar e398 ar noske 6610i.kazkaip noreciau aisku kur daugiau pribanbasu bet ir norisi kad mobilus nepavestu neissijunginetu it nekibtu.patarkite,aisku yra daug temu kur jau hebryte diskutuoja apie sita trubka,bet noreciau kad atsilieptu broliai kurie supranta ir turi situos tel,patarkite biednam biceliui kuris negali apsispresti.liksiu labai dekingas

imk motorola Gerainesigailesi

klasiokas neseniai nusipirko 6610i.Pries motorola pranasesnis tuo, kad klaviatura smagiau spaudinejasi.Ir dar, kad zenkliukas NOKIA Šypsena

Cha cha NOKIA

As tai ir noreciau labiau e398 bet bijau kad nepasigaileciau.na kad ji nekibtu ar issijunginetu kai kalbu.noske manes tai nekarta nera pavedusi.blemba nezinau ka daryti

Motorola nuo senai garsėja nelabai gerais faktais. Renkantis reikėtų atsižvelgti į kokybė. Nokia šiuo atveju kokybiškesnė.

jo sutinku su tavim.bet pernarsiau visus forumus,tai radau tik gerus atsiliepimus, na neskaitant kad tele2 nepilna komplektacija e398 duoda.na kazkaip man motorola labiau patinka nei 6610i bet bijau kad nebutu kaip su m65 siemenso.visa laika kibo ir issijunginejo. Blogai

Ne ne ne imk alkateli. Cia tai telefoncikas.

alcatelis Tūsas Cha cha Šypsena Laimingas Kietas Tūsas Taip

Veiksnia: radai ka lyginti… E398 ir 6610i Juokiasi Juokiasi kad nelabaj jie lyginasi, net kokybes santykiu Cha cha 6610i dangtelis wos laikosi ir t.t. tyngiu wardint, turejau as ji… pries sawo E398 Laimingas E398 imk is teleduchu Taip korteles nusipirxi greitai, o ausines irgi… uzmirsk kokia motorola buwo anksciau, ziurek kokia ji dbr Mirkt Labas

Na alcatelis man ne telefonas Kietas nesamone.

ar neturi kokiu e398 dideliu minusu.kaip softas? kaip dangtalies nebarska rankoje?? kaip melodijos?? Apakęs

Tu nejuokauk, man tai ispudzio nesudare 6610i ,o jei nori to kur daugiau nawarotu, tai eik i bite.Lt ,ten ir susilyginsi telefonu xarakteristikas.Be to tikrai pamatysi,kad e398 kur kas pranasesnis

Pagal harakteristikas tai aisku e398 pranasiskesnis uz 6610i noske.idomu tele2 parduoda e398 tik su juodais korpusais ar galima rinktis??? Pavargęs

as patarciau motorola, kiek laikiau tikrai labai ergonomiskas

Man atrodo cover’io rinktis neduoda Ne

tik motorola nokia net nesilygina funkcijom su motorola nokia lenke motorola tik pavadinimu Laimingas

Wienu zodziu apsispresk ko nori,ar kokybisko(6610i)ar pilnos pribombasu motorolkos Taip bet cia jau rizikuoji del kokybes,taciau tie kas turi jas, retam iskrenta xu.jo.vai weikianti e398 Gerai Šypsena Taip

Kands666, ka cia s.h.u.d.a mali? galvoji nokia bugu neturi? dar daugiau uz motorola ju turi.