Pralaimeta kova uz gyybe

Pralaimeta kova uz gyybe

na ir kam tokia nuotrauka? pavadinimas tik geras …

O man ji svarbi: kariavome su ja kelis menesius, nepadejo nei nuodai, nei spastai nei gasdinimai. Tik kazkodel nesidziaugiu, jog ji nusauta

ale gi tam tokias nuotraukas deti? Dieve Dieve… Kai mazas buvau, tai tik gelytes, vabaliukus fotografuodavo… O dabar… Butu Paxas, tai butu viskas tvarkoje, o dabar… Mafija, sakau jums, MAFIJA! Dieve Dieve… Objektas geras, bet kazkaip… Na, idomiau galima atskleisti Šypsena Apsvietimas, kompozicija… Ta juoduma desineje nlbj

To O3: kaip manai ar ziurke(gal pele, neskiriu) kazkam noretusi deti ten, kur geras apsvietimas, kur gausis taip ar anaip? dziaugiames atsikrate…

Beje To o3: tavo humoras tikrai kokybiskas Cha cha

Tai man gal pradet fotkint serija “lietuvos plokstieji gyvunai” ir fotkint gyvunus sutraiskytus ? Cha cha

To civikas: pabandyk, gal patiks Cha cha

emmm… nuuu… taiii… bent reikėjo kadrą daryt su visu negyvu užpakaliu, o tai dabar… nežinau, nežinau Skaitau

uzpakali iskepem ir padarem cebureku Cha cha

dievuliau…vargsiuke

Jos gyvena savo gyvenyma,mes savo…ji mums trukde

Blogai Ignoruoju

as savo sodyboje pradejau kova su grauzikais Taip ba miegot nebeduoda atvaziavus Ne as humaniskesnis, nuodu palikau Nekaltas

man tai cia is vis link iskrypimo ir nesveiko suvokimo nesa. Idomu tu ja desi i seimos albuma? Nekaltas

va va, pritariu spikui

Pakankamai makabriska, bet padirbet reikejo. Mirkt