pradek gyventi
jums niekada neatejo mintis i galva, kad pac laikas pradeti gyventi… ar joosu neuzparino mokykla ir panashus dalykai savo paprastumu ir be ryshiskumu? Mane taip. Nezinau ka ash chia noriu pasakyti, bet krc reik pradeti dziaugtis gyvenimu … Ish vis shiais laikais visi kazkokie prislegti… NU ir nx? Visi ieshko kazkokios meiles , bet patys nieko nedaro tik laukia, tipo pas juos ateis ir atsiras kazkas, ko jie lauke visa sao gyvenima, chia yra ****as… va… nereik tiketi kazkokiom nesamonem ir bobuchiu pasakom "kaip Anichka pamilo Jonuka" … Uzkniso juk jau , kad visi nori kazkokio ramaus gyvenimo ir babkiu… bl tai kokio velnio chia visi gyvena? Krc reik laimes , reik meiles, o kam? Kas ish to? Aj man pastaruoju metu jau nebesvarboos tokie dalykai, nes ju beveik nebera shiais laikais… bet ir nesiparinu del to, nes gyvenimas pilnas ivairiu netiketumu, del kuriu mes ir gyvenam ,pvz: grazi mergina .…Ok vsio, nepykit jei kas ne taip, zodziu parashykit ka norit man shiaip tai visishkai px …
Einu gal pasitoosinti …Gal norit kartu?
?
Life’s just a blast, moving very fast, so better stay on top, kicking to the ass … beje jei kada noresit su manim pashneket, mane visada galit rasti mIRC kanale #=pulse= …
see u !
Mane irgi viskas uzkniso, bet kada nors vis tiek tas baigsis