PrablemAs elementarIAs

PrablemAs elementarIAs

~15kg Cha cha

perkarus turi but?

guolis,pieva,debesis,merga pasitaskius…

youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0&feature=player_embedded geriau paziurekit sita Cha cha

kąą? Vau! jai numest tiek reikia, bet šiaip labai graži ji yra Apkabinimas tik tešla Užsispyręs

kur tu cia ta tesla matai?

matosi, kad apvalute, bet su kaulais ir negerai Šypsena

charlesdelon kazkaip itartinai nuozmiai proteguoji sita klipa Nekaltas Cha cha

nu atsiprašau gal čia taip ir nesimato, aš kaip žinau gal kitaip, nebauskit Flirtas

suomis, jis man ziauriai patinka Cha cha

bet… is kitos puses paziurejus… nejau taip sunku, ziuret ka dedi i burna? arba kiek prisukt abarotus… jopana…

Qrmi, jei moteris linkus storet, tai ji ir nuo vandens stores Taip

charlesdelon Geraiimagination !!! super, galu gale ir panos isitrauke i diskusijas apie panas.

arba dar buna pvz kaulai stambus ir nieko nepadarysi Nekaltas

na as ne is smulkiuju, bet ugis 174 ir sveriu 54 Šypsena nezinau kame cia reikalas Mirkt

Bet tai kaip gadina maistas Moteris Nu sakau, kad ir ši pana, tokia graži, toks veidukas gražus, o papai jau dabar pradeda ant kelnienių krist Užsispyręs

pas mane stambus kaulai,daugiau alaus telpa ir tiek Juokiasi

charlesdelon papriestarauciau… suprantu hiperbolizmas del vandens. bet net ir linke i storejima, gali nestoreti. is oro nestorejama, kaip ir is vandens. tiesiog reik labai ribot mityba. zmogui per diena is ties reikia labai nedaug. ypac jei zmogus nera fiziskai aktyvus (nedirba fizinio darbo, nesportuoja). o kokia diena surinkit etiketes maisto kuri valget ir paskaiciuokit kalorijas… kolega cia skundesi kad storeja ryte is maco su big mac atvare sakau duok. pavartem - daugiau nei puse dienos normos…

****uli, sudek papus ir turesi kokius nori Šypsena