Prabege metai, neishnaudoti shansai.. Ar gailites?

Prabege metai, neishnaudoti shansai… Ar gailites?

Nu va. pagalvojau, jums chia visiem apie 30, vieniems daugiau, kitiems maziau… Noriu paklausti - ar kartais nesigailite prejusiu metu? Nes man dar tik 24, bet kartais pagalvoju, kad daug laiko praradau, galbut kazka padariau ne taip kaip reikia, kazka gal buciau dares kitaip, daug galimybiu neishnaudojau, o laikas eina, kas buvo - to nesugrazinsi… Ar ums buna taip, kad noretusi atsukti laika atgal kokiais 7 metais ir vel pabandyti ish naujo? Ar padarete ka nors, ko galbut nedarytumete , jei vel butu galimybe pradeti gyvenima, tarkim, nuo kokiu 22-eju m. amziaus? Kal kazko nepadarete, ir gailites del to?

prisiminti tai aisku prisimenu su draugais kai mum buvo tik ~20, kai ‘morie po kolienam’ atrode Cha cha bet gailetis nesigailiu - ka pasirinkau ta jau pasirinkau… aisku kai pagalvoji ’ o kas jeigu …’ tai tooookiuuu ideju galima pristrateguoti … Šypsena bet kam? - pasaulis juda i prieki, mes judam - ir reikia gyventi dabar plius ziureti i prieki!!! i praeiti as ziuriu tik prisiminti senus gerus laikus … oi buvo … oi… Cha cha

…prabegusiu metu Nenegaila,bet va…
neisnaudotu shansu,tai Liūdna Liūdna Liūdna

Gaila, negaila ir sunku pasakyti. Visa laika prisimenu D. Carnegio posaki: pienas isbego ir nebera kaip ji surinkti, t.y. to, kas atsitiko nebepakeisi. Todel nemanau, kad reiketu gailetis praejusiu metu. Gal buciau ka ir kitaip padares, taciau to juk nebesugrazinsi. Todel ziuriu i ateiti su viltimi, nes dar ilgas gyvenimas priesaky ir dar daug bus pakilimu ir nusileidimu.

2 Turkis:
taip, laiko aisku atgal neatcuksi, bet juk kartais buna “ech, jei taip 10 metu atgal…” supranti apie ka ash? Ne tame esme, kad jau per velu - ash zinau, kad laiko natsuksi, bet jei butu tavo valia, ar bandytum pasiimti tai, ka tavo manymu praradai jaunas budamas, ta laika, kury isshvaistei be reikalo? Ash asmenishkai daug ka keisciau, ash tikrai daug ka ne taip padariau, Liūdna Liūdna jei butu galimybe, daug ka pataisyciau, ir galbut siandien gyvenciau geriau… O kaip jums?AlusAlusAlusAlusAlus

Jei yra problema (pvz. neisnaudoti sansai) ir gali ja isspresti - Tai ko cia jaudintis (isnaudok).
Jeigu yra problema (pvz. prabege metai) ir nieko jau negali pakeisti - Tai ko cia jaudintis (kitaip nebus) Ne

Turbūt nieko nenoriu keisti,nes kažkaip visai nesidairau atgal Mirkt ir nepergyvenu dėl prabėgusių metų Baisu Įsitikinau kad jaunas tol,kol širdis jauna Gerai

Jei save noreciau guosti, sakyciau, kad nieko nekeisciau. Manau kiekvieno gyvenime yra tokiu ivykiu, kuriu nesinoretu isgyvent dar karta…
O del neishnaudotu shansu… hmmm Aš nekaltas Na ka dave man gyvenimas, manau, ta ir ishnaudojau Cha cha

patikek manim, jaunu, nemirstanciu optimistu Šypsena gyvenimas dave dar ne viska Mirkt duos dar daugiau Šypsena o tu ziurek, nepraziopsok Cha cha
Bučkis&Gėlės

Ar tikrai? Mirkt

kas liecia praeiti tai tikrai Cha cha Taip

Ja svoju normu znaju, no razve ee vipješ…

Jo Gerai… tikrai Gerai… ir aik aik Cha cha.

Aš nekaltasaš taiNustebęsgailiuosi,kad padariau labai daug gero ir-labai mažai blogoKietas.

Malonu Tave matyt makavelliBučkis Labas
Man kažkaip neitin dažnai norisi galvotiAš nekaltas apie tai, kas jau įvyko,
kas nepadaryta, kokie šansai praleisti.
O jei pagalvoju,Aš nekaltas tai tik apmastau viską ir išanalizuoju savo klaidas.
Gal daugiau nesuklysiu. Gal…Aš nekaltas Kas įvyko, tas įvyko. Kiekvienas iš mūsų
kažkuo nepasinaudoja, bet žiūrėti reikia į rytojų… Mirkt
Tik pirmyn, Gerai tik aukštyn.Gerai
Atsukti atgal gyvenimo nenoriu, nes to padaryti Baisu negaliu. Kam man norėti, ko negaliu. Gyvenu ir tiek.Šypsena Bus tų šansų.Aš nekaltas Dar nenumiriau. Liežuvis
Busiu sukriošus na ir kas. Vistiek kam nors patiksiu. Nors vienam Vyrai
Man užtenka vieno Vyrai. O jei nepatiksiu, irgi Gerai ne Sudužusi širdis pasaulio pabaiga. Viskas Bučkis

Kreisti nenoriu nieko,bet…
pasvajokim duokit man 22metus ir ta patyrima kuri dabar turiu ,liuks butu

Vieno dalyko gailiuosi,kai nepaklausiau protingo zmogaus patarimo ir pakeiciau darba,o kaip as paskui nagus grauziausLiūdna

Kartais gaila praejusiu metu ir klaidu. Nors is kitos pagalvoji, kad atsukus gyvenima atgal, darytum kitas klaidas. Su amziumi i viska pradedi ziureti filosofiskai. O kas belieka. Manau, kad "praleistu sansu" gailejimasis - paprasciausiai "savidulka".

Gailetis jau nera ko kas buvo Liežuvis tai buvo tik kai kokias korektyvas galima butu padaryti.As pritariu pasakymui kad ankstesnius laikus Taip ir dabartini prota butu viskas okeiGerai.