Power Hit Radio

Power Hit Radio

Rytais man zadintuvas paleidzia Europena Hit Radio, bet nespeju paklausyt Nustebęs

Cool stotis. Kas man labiausiai patinka, kad groja ir buvusius, o ne tik esamus (jau iki kaulo igrįsusius) hitusGerai

as klausau tik SuperFM ir retkarciais m-1/ ir m-1+ Cha cha tecio mano paklauskit…Drovus hmm…bet sita ir reiks atsireguliuoti Taip

tai lama tau sako kad nera dar

tai ar zinot kur inete ja klausyti???

vis delto manau, kad dar per anxti vertintiŠypsena nors siaip tai man patinkaTaip

tai beabejo… europeanhit radio man visais atzvilgiais geresne uz Super FM. o be to cia sedi ir marius schmittas geriausias visu laiku club-muzix-style radijo stociu DJ!!! blyn kokx sokas buvo kai Labas’ FM mire… ir susiktas super FM prasidejo… jei dar europeanhit radio laideliu y tema paduos vel bus kazkas panasaus kaip senas geras LaBas FM. zinau kad jum visiem px tas buves labas fm… o man ne px vot!!!

2 superFM: man negaila ausu ant stream nes as muzika kartais kaip fona naudoju… o kai groja tylus fonas man nesvarbu ar 64 kb/s ar 192 kb/s.

Galvojau, kad nieko gero, bet ta stotis man savotiskai patinka, kai
SUPER FM po 21h s…a mala, klausau jos ir diena ir ryte. Geresne muzika tada groja. Tokia kokia as megstu!Taip

Žmonės, o jums savo ausų negaila muzikos per streamą klausytis?Apakęs

belieka tiketis kad neuzilgo atsiras si galimybe… Žliumbia

neimanoma nes as ir pas juos klausiau bet deja… as irgi inetu klausyciau

ŽliumbiaŽliumbia

yo,
stotis tikrai gera ir t.t man patinka. o varyt ant jos TIKRAI nera ko nes jum visada PALIEKAMA TEISE RINKTIS!
bet turiu klausima:
gal kas zinot kur Ineto pagalba galima klausytis powerhit radio??
pameskit linka su streamu…
aciuu

Žliumbia ehhhh gal ir tu teisus… Nežinau tex kazkai tai dryt su mano ausim Šypsena

zu tat dar kazka tai matau Pavargęs

Nu kai sušnekėjai, tai sušnekėjai. Ar meškutė ant ausies užmynė?Cha cha Tu pajunginėk iš stereo į mono ir atgal ir turėtum išgirsti - kad nėra jokio skirtumo. Tiek su ausinėmis, tiek be jų. Kai tą operaciją atlikinėju su kitomis RS - skirtumas yra. O PWH - Ne

Vistiek man SUPER FM liks geriausia, nes kazin ar kas pagros tokiu mix’iuku kaip ji, ir kazin ar kokia ju laida ves Bogdan Taran!Taip

na jo… jei tavo centriukok koloneles stovi shalia viena kitos… tai zinok ne taip jau ir lengva ishskirt ar stereo ar nea Cha cha o jei dar kox surround ijungtas pas tawi… tai jau ta stereo neishskirsi … as tai per ausines klausiau… tai riskiai girdejosi… Šypsena

Jau kaip ir viskas ciki - garsas normalesnis, bet vat dėl stereo galima ginčytis - nors ir ant centro rodoma, kad stereo garsas eina, bet mano jautrios ausytės visai ką kitką sakoNekaltas

man laaabai faina stotis. ŠypsenaTaipTaipTaip

na kas delkokybes tai vakarvakare … man normaliai stereo vareper ausinuka Gerai…nors pries kelias dienas tai sh*** buvo… manu po kiek laiko isivaziuos… prisimenu primasias Bogdan’o Taran’o laideles per Dance Box- tikras nusisnekejimas buvo… taigi duokit jiems laiko… ir viskas bus gerai Kietas