portretas...

portretas…

Šypsena…spėkit…koks pirmas žodis galvon toptelėjo vos pamačius… Cha cha…bluras tokis nepatinka…

Ryski apacia ziurejosi ne kaip, tad palikau tik akis…

Strašnota… Nu kam tas dirbtinas dof? Kam kontrastas toks žiaurus?

Nops… dirbtinis bluras Blogai

Susidaro ispudis, kad galva su kaklu lyg “prijungti” prie kazkokio kito kuno. Deja, man si foto “ne-a”.

Na, buvo, kad daug kam labai patiko, o visiems ‘kritikams’ neitiksi…

autoportretas? Mirktžinai, pabandyk kadruoti (o ne bliurinti, kas nepatinka). su lapukais pabandžiau ant ekrano, visai nieko gaunasi, jei kirpt viršugalvį iki ten, kur galva pereina į plaukus (ot pasakiau, bet centimetrais gi neišmatuosi… arba centimetrą toj nuotraukoj, kuri dabar matosi) iš dešinės - ties moters kairės akies išorine riba (veide dėl nedidelio pasisukimo į dešinę kažkos nemalonus disbalansas ir asimetrija, tai taip mano galva lūpos vizualiai bus centre ir ne taip erzins didelis dešinysis skruostas). o kairį nuotraukos kraštą kirp pagal skonį. aš palikčiau “šukuoseną” - ji suteikia nuotaiką ir nukirpčiau orą. belieka apačia. aš kirpčiau ten, kur kaklas pereina į pečius arba dar aukščiau. gražios akįs, dantys, lūpos, “susivėlusi” šukuosena - juos ir reikia akcentuoti, o ne blaškyti visų dėmesį dirbtiniu bliuru ir pozos asimetrija, kuri šiuo atveju nelabai žiūrisi (dėl juodų petnešėlių tik dar labiau pastebima). mano nuomonė. jei pabandysi - įdėk rezultatą palyginimui. arba bent parašyk kaip tau pačiai atrodo. Labas

na nors 1 draugiskas patarimas…galima pabandyti, bet gal tu pats perdaryk, as nesugebesiu…

nu vat. ant greitųjų kas išėjo. tuoj įdėsiu.

baisumelis! man tai cia bezdione. net nusizvengiau pamates Juokiasi

kas komentuoja - maliavka…Tavo gazonokasilka isvis buvo sedevras…

jo , baisoka nuotrauka gavosi, kaip ateivis is kosmoso, kurio tik veido konturai kazkiek ryskus…net nusipurciau

as tai nusipurciau tavo pacios foto pamaciusi…

pasiziurejus i sia foto (asmeniskai nepriimk ir ji tegu nepriima) fotomodelis visiskai levas

pasitikiu ETS nuomone…