Portretas.mano.

Portretas.mano.

mansonaitė?

Yah… baby !! laukiu pilnaties Cha cha

Juokiasi Juokiasi Juokiasinemirtingi

gud, gal varom pabraidyt, bo per pilnatį būsiu netoli

Taip ja ja … varom,tu braidyk… mes su Elenele pasideginsim Tūsas meskeriosi?? Šypsena

na ir neįdomus tas tavo portretas. mano nuomone portretas turi atspindėt kažkokias ryškiausias žmogaus savybes ar tai bent kokį ryškų akcentą. o čia… viskas begal vienoda ir nuzulinta neva dailumo vardan… tiesiog. nėra to “cinkelio” :>

o ka daryt jei pas zmogu nera ryskiu savybiu Juokiasi ?? nesifotkint?? Juokiasi

nesusilaikiau… KAZKOKIAS ryskiausias zmogaus SAVYBES Juokiasi Juokiasi Juokiasi nu super Juokiasi simtas balu Gėlė

reikia fotkintis ir labai daug. tik nepublikuoti Cha chao kodel sugadinai, ka nufotkijai?

gerai, kad nesusilaikei, susilaikymas, kaip žinia, ne į gerą. na o fotografuotis gali, kas gi draudžia saviraišką. išsakiau savo nuomonę, kad ir ne itin logišką. ir juokis į sveikatą, ne kiekvienas tavo vietoj pasiryžtų ;>>

Siaip … na ,as skaiciau lyg ir taisyklese,kad komentuojama yra fotografija o ne kas joje… Siaip jei ir kai kas butu ne mano skonio Cha cha Cha cha Cha cha KAI KAS… Taip as pasilaikyciau nuomone sau (pasilaikau) ,tik jei Pieva ikeltu foto,as nekomentuociau ,kad pieva gal but mazai miegojus yra Mirkt

Nežinau

visi jus paraset ****a… man portretas (auto) patiko.

gal pachmielna, kad lupos tokios isdziuve Cha cha Alus