Pora klausimeliu
- vienuolis pasikvietė draugą pasisvečiuoti pas save namie. aprodo savo butą ir pasakoja. -štai čia mano tarnaitės kambarys. jai retkarčiais tenka čia pernakvot, nes būna daug darbo ir kad naktį nereiktų eiti namo, ji pernakvoja šitam kambary. sekantis kambarys - biblioteka. joje yra labai svarbus daiktas - senovinė vaza. aš ją labai saugau, nes tai labai sena ir vertinga vaza. ir paskutinis, mano kambarys. čia aš miegu ir rašau laiškus ar šiaip laiką leidžiu. aprodęs kambarius vienuolis dar kurį laiką pabūna su draugu. po keleto valandų draugas išvažiuoja namo. praėjus dviem savaitėms, draugas gauna laišką: “tu viešėdamas pavogei mano vazą. gražink ją.” vienuolis gauna atsakymą: “aš toks pats vagis, koks tu vienuolis.” kas čia įvyko? 2. antanas dirba dirba dangoraižyje. jo kabinetas 12 aukšte. kiekvieną rytą, jis liftu nuvažiuoja iki 5 aukšto, tada išlipa ir likusius aukštus lipa laiptais. nepaisant to, jam niekur nereikia užeiti, nieko nereik sutikti beeinant ar panašiai. po darbo jis važiuoja iškarto į pirmą aukštą. kodėl jis taip daro? P.S Man labai reiktu teisingu atsakymu i klausimus nes ju pats nzn
EmeraS, EmeraS, argi grazu taip daryti? manai as nepastebesiu?
oj, tu visur, niekur nepasislepsi
2as kazkox interesnas…
pugos nx
nieko ypatingo
Atsakymas i antraji - antanas tiesiog labai mazas zmogutis, kuris pasiekia tik iki penkto auksto mygtuko
O vaza speju draugas idejo pas vienuoli i lova, o tas jos ir neranda, nes miega kitur sade
nes miega pas tarnaitę kambary…
arba…koks vienuolis gyvena bute, o ne vienuolyne?
Turbut pas tarnaite bet neperjuokingiausi
kazkox neprikolas… liftu belekokiu yra… tod to 10 auksto mygtukas gali but kaip tik apacioj…
kazko chia vistiek iki galo nesupratau
antanas vaziuoja iki penkto auksto del to, kad 6tame aukste ilipa manijakas istvirkes ;D o kadangi manijakas baigia darba anksceu uz antana. taj antanas po darbo nebijo vaziuot pro 6a auksta. wa! paprasta kajp…
neateina niekas y galwa
jau buvo pateikti teisingi atsakymai… antanas pasiekia tik 5 auksto mygtuka lifte, o vienuolis miega pas tarnaite lovoj, ir nezino, kad jo vaza padeta pas ji lovoj…
Seni bet geri
ne kiek cia jie negeri…
geraz…
kazhkada zhinojaw antra bajery bet buwaw pamirshuz jaw…