populiariausias alus vakareliams

populiariausias alus vakareliams

Sveiki, manes labai prase aduvancikas sukurti tema, nes jau seniai buvau pasizadejes tai padaryti Laimingas

Norejau visu jusu paklausti: koki alu renkates vakareliams?
galit parasyti ir pagal kriterijus: gamintojas, kaina, stiprumas ir pan. Po to pasistengsiu sugrupuoti ir parasyti isvadas. Taip

Utenos melynas arba Horn premiumTaipTūsas

Utenos mėlynas arba auksinis…
Kalnapilis 7,30…
Horn nesvarbu koks…
Švyturys raudonas…

šį savaitgalį buvo Švyturio 1784Niam niam

Svyturio paprastai.
Blyn, siandien parduotuvej jubiliejinio negavau Nustebęs

priklausomai nuo to, kokio dydzio vakarelis Nekaltas, jei galingas- renkames plastmasineje taroje, pigesni (5% ragutis original, tauro pilsner, etc.), nes butelini geriant neissimokesi JuokiasiJuokiasi

JuokiasiJuokiasiJuokiasičia aš tavęs prašiau kurti temą?JuokiasiTūsasAš tave tik pastūmėjau,nes mėgsti tai daryti…Cha cha

“Labai prašė”…Palauk,surimtėsiu,tada atsakysiu į pateiktus klausimus…JuokiasiJuokiasiJuokiasi

Kęstai,o aš pirmąkart šiandien pamačiau tą Jubiliejinį,bet pirkt ranka nekilo Liūdnas Norfoje jo kaina-2.45lt.ApakęsApakęsApakęs

Nu jo, brangus, bet paragaut tai galima Cha cha

Kai būsiu turtingesnė,tai ir paragausiu TaipŠypsena

Is kitos puses gal ir gerai, kad nebuvo, nusipirkau Horno imperial. 2.09, ir centu sutaupiau ir dar alaus atsigeriau Cha cha

Bezo,jau surimtėjau.TaipŠypsena
Aš geriu Kalnapilio Original,Kalnapilio 7.30 TaipNiam niamŠypsena
Kaina-1.99lt,bet dabar VP Market tinkle parduodamas pigiau-1.75lt.
Ką dar čia pasakyt? Nekaltas
Cha cha Regis,viską susakiau…TaipMirkt

Horn Imperial?Nekaltas Tokio neragavau NeAš apskritai užsiciklinau ant vieno,tai ir geriu tą vieną TaipŠypsena

istikama tam savo vienam Cha cha

Bezo,va,dar gradusų nepasakiau Cha cha
7.30-pats viską pasako,o Original-5 proc.,regis…Nekaltas

Jo,aš nepataisomai konservatyvi Cha chaKietasŠypsena

savaitgali per viena tusa gerem TAURO alu, tik gerai jau nepamenu koks ten buvo Girtas Kazkokia geltona etikete tik pries akis mintyse iskyla Nekaltas

Esu ragavusi Tauro TaipJis man patiko Niam niamskanus LaimingasLengvas atsigėrimas,o ne GirtasCha chaLiežuvis

Pas mus tusuos dazniausiai buna Svyturio Gintarnis, Kalnapilio Pilsneris, Utenos melynas. Nezinau, kodel sitie…Nekaltas

Antzelmutes 9,5% Gerai