Popiecio miegas?

Popiecio miegas?

Ka visi liulio nuejo?

Ko tu manes klausi?

Is kur as zinau.

Tai kad bl cia jau “spiat ustalyje igrushki knishki spiat” o ne popiecio miegas. Taip

As irgi pastebejau. Gal valanda laukiau kol atsirado blevyzgotojas.

Tai kad neilgam. Ash cia priesh miega paziurejau ar tikrai visi ishmire. Šypsena ex… Ryt vel i darba. Taves tokia rutina neuzpisa?

Aisku,kad uzpisa, vasara bandau kazkur islekt,vis fainiau. As irgi jau eisiu miegot.

Atostogu jokiu bl. Tik sesiju metu. Beje tilios atsakyma tik rytoj gausi nes ji ish darbo rashineja.

Gerai,rytoj,tai rytoj, as Tilios nepazistu,nezinau kada ji raso. Man per sesija kaip tik nera atostogu.

Darbas turi skirt sesijos metu papildomas. Ir pagal viska dar vienas kada nori. Šypsena ta prasme priklausancias. 3 menesiai per metus. Ash tik 2 men gaunu. Vasari ir birzeli.

Laukia ilgas darbas. Sekmes.

Ne, nu koks popiečio miegas 23 val?Apakęs, Vakar tikrai tokiu laiku miegojau, nes buvau prie Zatyšių karjeruos maudytis, išgėriau Balto alaus, tai vos iki lovos nušliaužiau - jau taip miego norėjauAngelas

Tilia o kodel 23h? Tema tai priesh 6 sukuriau. Nes vakar po darbo skaniai privalgiau maujojo U beer ishgeriau. Tai taip miegas sueme kad neatsilaikiau…

Tiesą sakant, tokiu metu irgi snaudžiau palaimingaiAngelas, o paskui važiavom maudytisTaip

Tilia o tu savo foto jat pasidarei? Šypsena

Tuoj, einu nuskanuosiu, paskui dar Photoshopu papuošiu ir įkelsiuCha cha

Tik ziurek kad nepadarytum kaip photoshopo failiuko nes tada puse lietuvos tures ji pas save instaliuotis kad i tave paziuret galetu. Taip

"Pusė Lietuvos…" Baik, aš ne tokia populiariDrovusCha cha

Tapsi kada visi tave pamatys. Gėlė