Pomidoru sriuba …
Gal galite kas nors parashyti pomidoru sriubos recepteli? Noreciau karshto sriubytes, o tai nera kur deti tu visu pomidoru ish mamos sodo
Receptu temoje jau ieshkojau, bet butent to nelabai radau, tikiuosi, mano temos neishtrins niekas
paprasta kaip du pirstus… Viska darai kaip verdant makaronu sriuba , tik vietoj makaronu dedi pamidorus
Pries tai tik reikia isimt pamidoru seklas
kad kitais metais butu ka seti ir is ko sriuba virti
Si savaitgali kazkokiam zurnale skaiciau kaip paruosti salta pomidorine - jei pakentesi iki rytojaus ir tau tinka sis pasiulymas - tai parasysiu.
Populiariausia tokia.Tirstoka tiesa, bet Nuplautus pomidorus supjaustai ,kad tilptu i burna, gabalais ir sudedi i ‘bliuda’.Pasmulkini svoguno ‘galvos’.Pabarstai druska ir pipirais.Ant ‘virsaus’ uzvolini kelis saukstus grietines ir sumaisai.Skanaus.Sriuba tinka ir valgyti su mesa.
vot ir ne tiesa kad nera tokiu receptu. siaip maisto forume tai buvo mano tema ir ten tikrai buvo pasiulyti sios sriubos receptai.
dinges - . Man atrodo, kad cia butent tas receptas.
Berods stiliuje maciau ir kitoki,bet palyginus su mano israsta salta pamidoru sriuba anas kritikos neatlaiko
Dinges nu-nu-nu, uzsigalvojau as cia, nuejau dar karta perskaiciau tavo posta ir taigi cia salotos. Nu gausi, tu nelabasis lazda i kupra. Ryt atnesiu gera recepta.
o kaip sužinoti, kad pomidoro gabalas telpa į burną? Matyt, reikia pirmiau įsidėti burnon, tada, jei gabalas dar per didelis, dar perpjauti.
o kaip sužinoti, kad pomidoro gabalas telpa į burną? Matyt, reikia pirmiau įsidėti burnon, tada, jei gabalas dar per didelis, dar perpjauti. Jus kaip vaikai…Visos darzovies nuo saveikos su metalais netenka savu, arba igauna joms nebudingu savybiu.Taigi paprasciausiai imi pomidora ,atkandi ir i ‘bliudeli’ tfu…
Taip galima ir bulviu kose cepelinams pasigaminti.Tik jeigu seima didele nusibos grauzti.Arba reikia sesti visiems.Tai laaaaabai suartina seimos narius …ir atitolina megstancius lankytis i svecius gimines
nusiperki parduotuveje stiklaini pomidoru sriubos ir issiverdi. greita ir man skanu
kaip kad čiukčiai lietuvius cepelinais vaišino, bet patys nevalgė, nes žandikauliai skaudėjo nuo bulvių kramtymo
jooo geru chia recepteliu
nagi dinges teisybe sako, geriau jau mamos vitaminizuotus pomidorus geriau suvalgyt zhalius, kad ir shaltos sriubos pavidalu
Nors shiaip pomidorai labai “atkakli” darzhove, daugybe savo geru savybiu ishlaiko po visokiu apdirbimu
Shiaip tai bulvychiu, morkychiu, ryzhiu, paverdi, o likus 5 min sumeti kieki pomidoru blanshiruotu ir pasmulkintu. va tokia ukishka pomidorine sriubyte gaunas
bandyk sitas edlonta.lt/receptai/search.php?ctg=3&rec=1459edlonta.lt/receptai/search.php?ctg=3&rec=1772sintagma.lt/u/renata/receptai.nsf
2 auksinis kardas: Neissikalinek cia ir linku nemetyk, geriau pasakyk kaip tu ta sriuba pats verdi. Vialietka, siulau uzlauzti auksini karda, kad atskleistu paslapti, nes patikek, skanesnes pomidorines sriubytes visame pasaulyje nerasi Jei ka, tai as siaip pomidoru nemegeja buvau
Bet auksinis kardas savo paslapti labai saugo-dar nei karto nepavyko recepto nuziureti. Ech tie vyrai…
ne i ta kluba pataikei
zinau recepta su pomidoru sultimis. Reikia pakepinti puode svoguno, ideti farso (jautienos kokius 250 gr), 150 gr ryziu, viska pakepinti kelias min, o paskui supilti pomodoru sultis. apie litra, bet aisku tai priklauso nuo tokokio tirstumo sriubos norima, be abejo dar prieskoniu pagal skoni: druskos, pipiru, kmynu, petrazoliu, galima cili…