POLICIJA. Šiandien pirmą kart \"nuskausmino\"!

POLICIJA. Šiandien pirmą kart "nuskausmino"!

Papasakosiu pilną istoriją…
Paėmiau panelę iš universiteto ir vežiau į soliariumą. Kaune, Kęstučio g. sustojau po draudžiamu sustoti ženklu. Stovėjau tol kol ji išlipo, paskui dar prisidegiau cigarete ir berašant trumpą SMS man kažkas “pabaladojo” į langą… Žiūriu ir net akyse žalia pasidarė… Pavargęs Ten beabejo sovi geranoris pareigūnas! Tradiciškai pasisodino į mašiną ir pradėjo man pasakoti koks sunkus pareigūno darbas… Aš jam iškart sakau, jog pinigų neturiu, juk studenas, dar su Renault Clio… Jis man sako rašys 125,- Lt. kvituka… Man akys iššoko Baisu ir pradėjau aš jam, kad sunku gyvent studentams, mama be darbo, tėtis irgi vargsta Cha cha Nu tai po 15 min. pokalbio jis man pakišo papkutę ir sako “rašyk taip: perėjau gatvę neleistinoje vietoje”! Apakęs
Taip, kad ačiū dievui, kad dar yra gerų žmonių žalia juosta padabintose mašinose… TaipApkabinimas
Taip, kad beliko tik nubėgt iki taupkasės, sumokėti 40, Lt ir nunešti kvitą į Chemijos gatvę… Laimingas

Aciu dievuj kad dar yra tokiu geru pareigunu… Net smagiau vazineti pasidaro kai zinai kad ne visi tokie baisusTaipTaip

moralas - nerukytum, butum iskart nuvaziaves, o uz 40 Lt ohoho kiek SMS parasytum Cha cha

Aš skaičiavau, kad būčiau visą valandą soliariume vartęsis Cha cha, galėjau surūkyti 11 pakelių cigarečių, o kas blogiausia, biškį nutolo planas atnaujint aparatūrą mašinoj Žliumbia
Bet pats kaltas… Tokia realybė Cha cha

tau dar laaaabai pasiseke, izgerk kada alaus prie progos i tokiu pareigunu sveikata Gerai Alus

Gerb., "Disco",
Taip, baudą sumokėti reikia, bet KVITO NIEKUR NEŠTI NEPRIVALOTE. KVITO NEŠIMAS TEGALI BŪTI JŪSŲ SAVANORIŠKA PAGALBA APSKAITOS NESUGEBANTIEMS SUSITVARKYTI Eismo Priežiūros Tarnybos BIUROKRATAMS. Nes JOKS LR teisės aktas nenumato piliečiams prievolės nešioti kvitus, apie sumokėtas baudas, apskaitos nesugebantiems susitvarkyti MŪSŲ TARNAMS (LR Konstitucija 5 str. - "…valdžios įstaigos tarnauja žmonėms…&quotMirkt EPT BIUROKRATAMS. LR ATPK 313 str. tik numato pareigą sumokėti baudą taupomajame ar kitame banke, PRIEVOLĖ NEŠTI KVITUS NĖRA NUSTATYTA.

Nu didelis thanx! Sutaupysiu benzino ir galėsiu pastatyt alaus Alus
Jau, kad policijos buhalterijai netarnausiu tai tikrai Cha cha

Bet kitoje puseje to kvytuko yra parasyta, kad apmokejus bauda, turime nunesti ta kvytuka bei banko kvita i 315 ar koki ten kaba Taip Tai ka tai reiskia tada ??? Baisu

Gerb., "Skeleton",
Visos baudos yra mokamos į bendrą VMI sąskaitą.
O policija neturi galimybės per kompiuterius patikrinti ar ta bauda sumokėta. TAI IR NUSTATĖ PILIEČIAMS NETEISĖTĄ PRIEVOLĘ. Bet dabar jau patys pripažįsta, kad nešioti kvitų neprivaloma. SKAITYKIT NE KĄ MŪSŲ TARNAI ANT KVITUKO RAŠINĖJA, bet aukštesnio lygio teisės aktą teisės aktų hierarchijoje - LR Administracinių teisės pažeidimų kodeksą, kuris PRIEVOLĖS NEŠIOTI KVITUS EPT BIUROKRATAMS NENUMATO.

Tiesa dabar jau dėl žmonių spaudimo MŪSŲ TARNAI, jau pradėjo su VMI kompiuterių sistemas bandyti junginėtis.

BET JOKS LR ĮSTATYMAS PRIEVOLĖS NEŠTI KVITUS NENUMATO.

Vilniaus policija - tarnai, savo tinklapyje http://www.policija.lt/sostine skyriuje klausiate - atsakome tą jau pripažino.

Štai ką tarnai atsakė:
K.J. klausia: Kodėl nuolat iš portalo ištrinate Jums neparankius klausimus? Aš klausiu dar kartą: kokiu LR įstatymu remdamiesi, šiame portale, teigiate, jog piliečiai neva privalo apie sumokėtas baudas už KET pažeidimus į EPT pristatyti banko kvitus? JOKS LR ĮSTATYMAS (nei ATPK, nei kitas) TOKIOS PRIEVOLĖS NENUMATO.

Ar ripažystate, jog ši, EPT valdininkų piliečiams uždėta prievolė yra neteisėta? Ar sutinkate, jog piliečiai neprivalo Į EPT NEŠTI JOKIŲ KVITŲ APIE SUMOKĖTAS BAUDAS? Jei nesutinkate, pateikite teisinius argumentus (o ne kokius nors asmeninius išvedžiojimus ar spėliones).

(Paklausta: 2003-09-30 14:43)

Svetainės http://www.policija.lt/sostin ė skyrius "Klausiate-atsakome" skirtas ne beprasmėms diskusijoms, o piliečiams, norintiems gauti informaciją rūpimu klausimu. Primename, kad sąvoką "privalo nešti kvitus" sugalvojote Jūs pats, gerbiamas K.J.
Jūs neprivalote nešti banko kvito, įrodančio baudos sumokėjimą.
(Atsakyta: 2003-09-30 17:26)

Jie tą neparankų jiems mano klausimą trynė kokius 4 kartus, kol galų gale pasakė teisybę.

Turime ginti savo teises.

Kazlauskui Alus Gerai

Kazlauskas - mano mokymosi istaigos direktoriaus pavarde ApakęsPavargęsPavargęs

Nu blyn gražu Piktas Kvito nešti nereikia O kai nenunešiau, tai į darbovietę atsiuntė raštą apie baudos išskaičiavimą iš atlyginimo Piktas
(raštas atėjo maždaug po 10 d. kai baudą sumokėjau) O toliau ignoruojant būtų užblokavę sąskaitas ir t.t. Piktas

Tai kaip čia yra iš tikrųjų ??? Policijai įstatymai negalioja ?

nenuneshe kvito bendradarbis tai po puses metu visas banko saskaitas anstoliai uzblokavo…

geriausiai dek pinigus i tarpa tarp priekiniu sedyniu ir reikalauk didmenines kainosJuokiasi, dazniausiai kiek padesi tiek gerai

ot ir nenesk kvitoBaisu tai kur cia teisybe?

Isvada viena, istatymai lieka istatymais, o Policija zino kaip is vargso vairuotojo pasipelnyti…o jie pradesi per teismus su ja bylinetis tai baigtis daug maz bus aiski… taip kad manau reikia daryti taip kaip parasyta kitoje baudos kvito puseje…

jo, as jau du kartus "perejau ne vietoj gatve" Cha cha tai tuos pareigunus tik geru zodziu minesiu Gerai

Gerb. "Esmis",
teko girdėti bent du atvejus kada vairuotojai vat šitaip nenunešę kvitų ir vėliau "tampyti" antstolių iš SAVO TARNŲ - EPT BIUROKRATŲ prisiteisė moralines kompensacijas (berods po 300 litų).