Pokalbio tema, gelbstinti nuo netikėtos tylos
Juk būna taip, kad bešnekant (o ypač su žmogumi, kuriam norite palikti gerą įspūdį ) staiga įsivyrauja tyla ir pokalbis nejuda nei į vieną pusę, nei į kitą
Apie orą jau pašnekėta…
išklausinėti jo namuose laikomų gyvunėlių vardai ir mėgstamiausi patiekalai…
už ko kabintis?
kokia pokalbio tema galėtų išgelbėti nuo tylos (ypač kai išsiskirti dar nesinori, o ir “prie reikalo” nėra reikalo eiti
- čia tuo atveju, kai
bendrauja su
)??
negerai kai nuo tylos reikia gelbet. oj negerai. jei jau taip blogai tai apie paxa bet kada galima pakalbet.
na, juk dažniausiai tyla pasitaiko per pirmus pasimatymus, kai būna nedrąsu atskleisti savo minčių ar ko nors paklausti ir t.t. tad ir apie paxa sunku būtų kalbėtis, bo išduoti savo politines pažiūras pavojinga
kai taip nedrasu tai geriausia i pirmus pasimatymus visai nevaiskciot…
tai kad nenuėjus į pirmą, antro nebus
jei jau tyla aplanko, tada gal sokinejimas padetu? ar siaip isprotejusio zmogaus judesiai? jeigu tinka ir patinka zmones vienas kitam - kalba liejasi, o jei ne - tada gali pradet sneketi visokias balabaikas, zinant, kad antra karta nebesusitiksit… va kartais tos bala bala ir truputi suartina
uj, kaip nemegstu pasimatymu
na man taip nebuna
reikia paklaust “apie ka tylim?”…
o nuo tokio klausimo dar didesne tyla ausyse suspengtu…
Ty slucajno veslom po 3.14zde nepolucala?
galima kalbėti apie šitą [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diar y_other/423957.4234-=(1996867758](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2content.content_view_diary_other/423957.4234-=(1996867758)
aha, o tai po to gali būt tik pamojuota nosinaite ir sudie
rex bliamba vos neapsimyzau paziurejus
Liuks temyte pokalbiui
ora… kaip sian fainiai lyja
ne nu jei jau viskas tai jau paklaust ar taves niekad nebuvo nutrenkus elektra? bla bla bla… nusisneku
kur lija? pas mane nelija.
galimi du varijantai. 1.eini i pasimatymus su bilekuo, kad tik vedasi 2.dar prie berniuku nepriaugai, paziurek muila per telika vakarais ir zurnalus pavartyk. gal po kiek laiko ir pramus
tokiu atveju sakau"na,papasakok man apie save ka nors intriguojancio"
apie kolūki reiki akalbėt
…vat kaip nekenciu shito klausimo…