Poilsis Sventojoje
Gresia atostogos, kuriu laukiam visi Noretusi jas praleisti prie juros, Sventojoje. Ir kaip tycia, nieko nerandu. Gal kas pasidalintu savo siu metu patirtim
ir uzvestu ant kelio ko (kur) ieskoti. Noreciau pagyvent savaitele namukuose, kaina iki 300 Lt uz savaite.
Visiems pasisakiusiems ir salto
Sventoji ok ! tik kainu nezinau.
kadangi baisiai noriu salto tai pasisakysiu, vienzo Sventojoj buvau, kai man buvo gal 14-15 m., be tevu !!! su puske ir drauge, vo cia tai atostogos
vienzo laisve visokeriopa, bet kaip kukli ir drovi mergaite is kaimo buvau, tai nepasinaudojau ta laisve, tiesa buvom prisikalbine bernioku … is Ukmerges ir i ju nameli buvom uzeje… trumpam
va, o siaip, Sventoji ne prie dusios man, man reikia ka but zmoniu daug, skurzdelynas taip sakant, tai as jau kaip ir i Palanga traukciau (-siu)
Tau indree salto statau
O jei rimtai, tai ieskau jau kokia savaitele… visai be patogumu nesinori, nes vaikas dar pakankamai mazas, o ir siaip
Indre gal tu pries 20 metu buvai Sventojoje ?
Pries pora dienu buvau basanaviciaus alejoje tai totalus skruzdelynas,surmulynas ,o sventojoje tie patys kabakai tik
maziau zmogenu…
As tau siulyciau salia sventosios esanti kempinga. Ten kai atvaziuoji i sventaja ir kelias staigei sukasi i desine tai tau reikia vaziuoti tokiu zvyrkeliu tiesiai. Ten privacioj zonoj yra kempingas. Labai tvarkingas, su nuliovais dusais tualetais. Vieta labai rami greta juros. Iseini is palapines ir uz 15-20 metru kopos. O miegoti manau jokio skirtumo ar palatkej ar namuke.
Priedo ten jie turi ir kambarius.
Su palapine mes savaitgaliui su masinos laikymu isleidom seima 30 lt. Manau tai nera brangu. Tualetas nemokamas
J.
Liepos pačioj pradžioj poilsiavau Šventojoje poilsio namuose "Ieva". "Lovadienis" dviviečiuose (ir kitokiuose) kambariuose ten kainuoja 15 lt. Man sąlygos pakankamai patiko.
Namukuose kainos lygtai buvo apie 10 lt už "lovadienį".
Tada buvo daugybė laisvų vietų, o va dabar per karščius gali būti striuka, reikėtų tartis ir rezervuoti iš anksto.
Tiksliai, Sventoji dabar sumazinta Palanga, kartais dar blogiau, nes zmoniu daug, o vietos maziau nei Palangoj. Bet vis tiek ten man labiau patinka.
Blackai, vienok aciu uz kamplimienta, bet pries 20 metu, as su lelem zaidziau ir berniokai man nerupejo, o ka, tu is Ukmerges ???
Oops aciu uz , taip skanu buvo
Aciu Juozui ir VK , butinai pasidomesiu tom vietom.
Indree
-sorry uz 20 metu , bet per 2-3 metus pasikeite truputi sventoji ,ta as ir turejau omeny
[quote]
Blackas raše:
Indree
-sorry uz 20 metu , bet per 2-3 metus pasikeite truputi sventoji ,ta as ir turejau omeny
[quote]
prasom prasom
Yra tokie poilsio namai “Spindulys” ten tikrai nebrangu, pigiau nerasi (kainu dabar tiksliai neatsimenu). Ten tai su patogumais, dusas, yra virtuve (bendra kolridoriui), tulikas kiekviename kambaryje. Jei nori pasiskambink vedejuj: 8-699-32790 Rimas.
Garantuoju geriau tikrai nerasi!!!
Aciuu
Birzeli buvau Sventojoj. Organizavau ne as, bet netoli nuo musu nuziurejau poilsio namukus “Vaivorykste”, galvoju dar sia vasara reiks nulekt tel. Sventojoj 45-38-4 (kodo tik nezinau). Salygu irgi nelabai zinau, bet juk gali pasiteiraut
Galiu pasiteiraut, zinoma, labai aciu , statau
Sventojoj man labiau patinka, ramu, gera Bent jau ramiau nei palangoj. Si savaitgali buvau, tai akys is ant kaktos issoko - kokios kainos pas zmones. Paklausem - 140 lt, net nemirktelejusi mergaite reze su ‘skelbimu’. Susizvalgem. Kaip ir Palangoj. Oras geras, zmoniu daugiau nei reikia, tai ir plesia, juk is to zmones ziema gyvens. Nu bet ar ne per daug?