PMS!!!

PMS!!!

Merginos, ar jus kankina ta nuotaiku kaita, nervingumas, tiesiog norejimas ikast tam, kas arciausiai salia jusu, pries tas dieneles? O jus, vaikinai, ar pakantus savo mylimosioms tuomet? Ar pateisinat jiu nereikalinga niurzgejima, ar nuperkat daug sokolado, kad apsiramintu, ar tiesiog laikot tai dar vienu musu netobulumu, del kurio laaabai pykstate ir nirstate!!! Na koks jusu poziuris i PMS???FlirtasKandaBučkisLiūdnasGirtasNustebęsNežinauJuokiasiŽliumbiaKandaKandaKanda

Zinai, pazistami man sitie jausmai, apie kuriuos tu cia sneki Šypsena Bet as stengiuosi kiek galima juos tramdyti Cha cha Nors mano vaikinas visada juokiasi is manes, kad as nervuojuosi Taip

Taip

KandaKandaKandaKandaKanda - cia tipo manasis "draugas PMS"…JuokiasiKanda

Vienas baisiausiu isradimu pasaulyje…Viena minute kvatojiesi iki asaru, kita gali primusti artimiausia pasaulyje zmogu…NekaltasJuokiasi
Bet daugiau to nebus! Turiu nauju vitaminu-sako, padedaNekaltasLiežuvis

o tau jau uzaugo gelbejimosi ratas ant pilvo?ar tik ne pavasarius ce tokios nuotaikos kaltininkas

Girtas

Tokios nuotaikos kaltininkas PMS!!!KandaKandaKanda o ne pavasarisKandaKandaKandaFlirtas

PMS blogaj reik tramdeeti save, viena karta del to savo inirsio pasiuncew nx drauga ir jo nebemacew…ŠypsenaNežinau

Mielas vaikine, tu dziaukis, kad tau netenka patirti tokio jausmelio! Cha cha Ir jei dar nuo to nenukentejai, tai gal jau skaitei, kaip viena panele savo vaikina labai toli pasiunte, kad tas net negrizo Liūdnas

Ir kodel mums, merginoms, taip sekasi?!
Bernam gerai… Nei jiems kas menesi jausti tuos visus negalavimus, nuotaiku kaitas ir visa kita, po to sirgti savaite; nei jiems gimdyti ir jausti tuos gimdymo skausmus; nei jiems vaikus auginti; nei kenteti kitus moteriskus vargus. Nekaltas Ane?

Jie niekada to nesupras! Ir tegul nebando moralizuoti, kad mes issigalvojam, noredamos atkrepti i save kuo daugiau ju demesio. Nežinau

o as skaiciau, kad viena moteris savo vyra uzmuse budama PMS fazeje, ir, jus nepatikesit, ja siule isteisint, todel kad moterys tuo metu yra nepakaltinamos, kai kurios sios lyties atstoves net nemasto, elgiasi intuityviai, taigi, jei busit blogais vyrais, gali ir baisiau baigtis Šypsena
manau, kad visos merginos si jausma labai gerai supranta, as asmeniskai pergyvenu visas turimas emocijas vienu metu.

tuo metu bunu tokia pikta , kad pyxtu ant visu be isimties Cha cha

as tada bunu labai jau idomiai nusiteikus

Pas mane visai PMS nera!
Mano nuotaika buna kaip ir visada, na nebent aš net nepastebiu Mirkt

Pas mane visai PMS nera!
Mano nuotaika buna kaip ir visada, na nebent aš net nepastebiu

Tau gerai. Šypsena
As bunu pikta kaip niekad, kartais apsizliumbiu is niekur nieko, tampu labai jautri ir t.t. Juokiasi

Geriausias vaistas nuo PMS - su kacerga per kupra! Cha chaCha chaCha cha

Man PMS nebuna (tfu tfu tfu…Nekaltas ) bet tenka pirmaja diena kaip reikiant pakenteti siaubinga skausma. Va tada tai dingsta ir nuotaika ir noras ka nors daryti, net vaistai ne visada padeda… (nors keita, bet kartais sportas pagelbeja Taip ). O va su geriausia drauge per jos PMS tai tiesiog nerandu bendros kalbos… kosmaras kazkoks… Žliumbia

tai tu skylė

apsisikus sterva