plotis geras
papirkau gumas 2vnt r19 275/40. abi 160lt. Na kokiem 15000km uzteks. O iki to zymeklio kokie 10000km cia ramiai vazinejant… skaitau gera kaina, kiek ieskojau uz tokias po 300uz komplekta… Bet reikejo imt geriau 300~ plocio, tik niekur nera tokiu pirkt
Raflis vargolyz?
ryt pirksiu du vnt. 175/65 R14 Dayton po 139 egzotika.lt/padangos/15364-dayton-dw510-175-65-r14-82t.html
photos.autogidas.lt/s/photos/20130319/12_vb_43923546/hankook-ve ntusprime2-r16.jpgryt sitas privatizuosiu, uzteks keliem sezonam gal
michelinai ?
hankook
rafi atvyko siunta?
neatvyko. pedikas jis nx kazkoks, as jam kelenus perlauzciau jei gyventu kur salia… menturoj zajava jau parasiau, nzn ar kazka isrish jie… yozas > aisku kad vargolis
tai kur taip ilgai uzsibuvo tas laiskas? ps. apie ta mikroschema as
tai rafis mentas, zajavą parašė? ahujet
O.T. Paimkit cigareciu pakeli. Paguldykit siauruoju sonu ant stalo, ir sprigtelkit “kalibruotu” sprigtu. Po to padarykit ta pati, tik pagulde ta pati pakeli “plokstuma”. Tada parasykit, kiek cm nuslydo pakelis abiem atvejais
Shropna, nu bbz, as arba man gliucina, arba isties pora kartu esu susidures su tuo, kad tam tikrom salygom siauresnes uzmautos ant kibiro geriau kibo.
Va va Cia net ne “gliukai”. * Yra papildomu salygu.
nu, 265 pločio padangos labai nepatiko ant šlapio, taip ir bordiūrų esu pagavęs vieną
Kosmoz, nebutinai “ant slapio”. Pastebekit lenktynese, ir parodykit, kurios su “volais” vazineja
Sarai, F1 1980 metais.
vikce II atejo viskas ok su tuo laisku, as ne apie tai. kosmoz, o ka zajava rasyt tau pamoinai? o jei parduouvej nukristum, koja isilauztum, ir butu galimybe prisiteist is mahimos 20smotu, nerasytum? manau visi rasytu tiesiog sistema lai dirba…
tu prieš bangos bachūrus aiškinkis, ne prieš mane kai visiškas bizpridielas, tai geriau jau parašyt, va kaip ir man, belenkaip didesnis ir sportiškesnis nipadielu atlaužė ****y, tai parašiau, negi dabar niūchą samdyt kad atviortkę į šoną sukištų ar mašiną rūgštim aplietų?