Plotas pas save namie: vienas vargas ar linksmybes
???
studentams geriausiai - amzinas plotas ir jokiu problemu del tevu
nebuvo ir nenoriu ;D po to iš buto nieko nebeliktų ;D
vakare gal ir linksma, bet ryte
geriau pas kitus į svečius
Nei už ką nedaryčiau.
Vargas Bet reikia ir pas save karts nuo karto, nes paskui tusu nebutu jeigu visiem vargas butu
Ne vienas ir ne du buvo . Žinoma, kad smagu , bet tai tinkamą kompaniją vertėtų pasirinkti. Jei kviesi “belenką” tai ir tikėkis “belenko” .
tik visiskai durnas galetu padaryt pas save tikra plota
maciau mirce zinute: kas i plota? ir adresas duotas
visgi zmones sako tiesia, viskas priklauso nuo ka ir kiek kviesi.
Jokių plotų namie!!! Jau toks paskui vargas, kad siaubas. Vieną kartą padariau ir supratau, kad daugiau niekada tai nepasikartos.
vardas visiskai neidomu kazkaip… ir vis mintyse mastai ‘o niekas neliecia to ar to,niekas nieko nesudauze,niekas niekur kazko neapveme’
istikruju kai as pas asave darau tai nzn nejauciu galvos skausmo nes pasitikiu tais ka kwieciu ir dar nei karto neapsivyliau…;]]]
zinoma buna visko ir suduzta ir siuksliu;]]
bet padeda ir susitvarkyti…;]]
Dviese su tai ir miela, ir malonu, o didesnių “plotų” aš nedarau, bet jei su
pas ką nors kitą einam pasilinksmint, tai stengiuos nesukelti buto savininkui/-ei bėdų (nepisltau savo
ant žemės ir t.t.).
[quote] jeigu rengiesi tūsui,reiškias turi būt pasiruošęs bet kokiems netikėtumams.
tieisog siūlau brangesnius,labiau dūžtančius (trapesnius) daigtus atidėti į atskirą kambarį,kur būtų draudžiama eiti kitiems.
pvz mano kambary yra spyna sugrūdi ten viską čiupt už rakčiuko , užrakini ir tiek.
apskritai geriausia daryt tūsus kur nors sodyboj ir pnš.
nes bute yra keblumų.
Kad ir kaip nuslėptumėm visus trapius daiktus,gali atsitikt visai netikėti dalykai.
Pavyzdžiui išlūžta tualeto durys,sudaužomas langas ar televizorius,sulaužoma sofa,kėdė ir panašiai.
Bet kokiu atveju…juokinga būna visiem,išskyrus buto savininkui.
huh, tuso gero namie neesu dares, nera galimybiu esu tik lengvai isgerinejas. Siaip manau jei namie daryciau tusa tai kvieciaus tik gerai pazystamus druagus kad galeciau buti ramus jog galiu jais pasitiketi, nepritersh ten ir pan
Aš laikiau save Egoiste,bet paskaičius porą komentarų,net juokinga pasidarė. ‘Nežinai,ką girti draugai padarys’. Dėl TIKRŲ draugų visada esu užtikrinta.Betkokiu atveju Kai tik Įmanoma Mano namai - JŲ namai.
tikras plotas turi but ne tik su saujele geriausiu draugu, o su didele mėsa belekokiu pazistamu ir seip belekokioi xatoj, kur ipykus viska ishdauzyt butu galima. pvz kaip Vykos
kadangi pas mane xata-karalyste, tai biski zinai gaila butu niokot, nes gerbiu lb
pas mane kai sode sudauze maga ir kita ryta atpirko nauja, mociute pastebejo, nes lipduku daugiau buvo;DD
seip jei ir tureciau galimybes, plota daryciau keletui zmoniu, nors manes vienos seip niekas niekada nepalieka naktim;D
bet buna ir netycia tokiu atveju. as pvz mergaite tvarkinga, rami, buvom issinuomave sanatorijoj pora kambariu, isejau i koridoriu, buvau visai girta, atsiremiau i langa toki per visa siena ir jis isduzo. negali zinot ka kviesti ir ka ne, juk retai tokiu “piktybiniu” buna, kurie specialiai viska daro, o netyciukai visiems gali pasitaikyti, net ir patiems patikimiausiems