Plikyti pyrageliai su kremu

Plikyti pyrageliai su kremu Niam niam

gal dar labai jauna esi, siaip metams begant medziagu apykaita leteja ir pradeda viskas eiti i kunaCha cha, visiem viskas eina jei valgai nesaikingai ir ypac tokius produktusNiam niamCha cha as tau neiskinu tik pasakauLiežuvis

Niam niam…patinka jie man,sunku jiems atsispirti tad i kolorijas ne labai kreipiu demesi…

Butent Taip Zhinaw, kad kuo toliaw, tuo labiaw man wiskas ejs i kuna… Taip Bet jawchiu dar negrejt tajp bus… Juokiasi Mirkt O shiaip tuos pyragelius sajkingaj walgaw (retaj, kitajp sakant) TaipLaimingas Niam niam Mirkt

as del koloriju irgi nesijaudinu,bet man neskanu,kai tie kremai per riebus buna,siaip retkarciais pasmaliziauju

Drovus

mmmmNiam niam
patys pačiausi pyragėliai Laimingas
skaniausi man buvo ir liko Stikliuose,
tik jau gerų porą metų kaip jų nebegamina,
nes kažkas ten apsinuodijęs jais buvo Nežinau
o kiek iš kitur daug ragavau,
niekur Stikliniams neprilygo Nekaltas
dabar IKI kartais nusiperku,
pusė velnio dar…
Maximoj irgi kažkada pirkdavau,
bet Ne
o Rimi tik kartą valgiau,
bet per saldus man tas įdaras pasirodė Veee
ir ištekėjo ten viskas…
ir kavinėse keliose ragavau,
bet nelabai kaip…
tikri eklerai,man taip ir liko iš Stiklių.
va kaip Cha cha

Pirkau siandien is “Topolio”, bet kazkaip nesusizavejau, jau labai seniai ir nevalgius buvau ju, jau kokie 2 metai, o gal ir dar ilgiau, gal tiesiog skonis mano pasikeite, anksciau taip skanu budavo, o dabar tik siaip sau…Nežinau
Gal ne tuos pirkau, ten dvieju rusiu buvo, as tuos biski brangesnius griebiau, apvalius tokius, kiti tai pailgi buvo?..Cha cha

Kaip matau visi tik svaigstat kaip skanu Cha cha
A mažu kas nors skanaus plikyto kremo įdarą žinote? Visokie sviestiniai ar su žele netinka Ne

O as juos pati kepu.

Ejk tu!!! Tikraj????????? Apakęs Please, pasakyk, kajp gaminti!!! Laimingas Apkabinimas Niam niam

Patinka, tie plikyti pyrageliai su kremu kuriuose ne sviestas Veee ten tai isvis neimanoma valgyt kaip riebu … Buvau pasinesus gal visa menesi valgiau vis Pukucius (Rimi parduotuvej sveriami) Niam niam…neimanoma nuo ju atsiplest, o jei dar prie Kava tai isvis Niam niam

Receptas:250g margarino uzpilti 1st.salto vandens.Uzvirti.Isjungti.pamazu ipilti 1st.miltu maisant.Atausinti 3-5min.Tada po 1 musti 5 kiausus,gerai ismaisant,kol bus vientisa mase.Imti po sauksta teslos,deti i skarda.Vid.karstumo orkaitej kepti 15-20min.Kremas:50gr sviesto istirpinti,pamazu supilti 3s.miltu.Atskirai uzvirinti 0,5 litro pieno,ipilti 0,5st.cukraus.Pilti piena i sviesta po truputi,maisant pakaitinti,kad sutirstetu.tad krema reikia sukisti i pyragelius.As naudojuos konditeriniu svirkstu,praduriu pyragelio apacia ir suleidziu krema.Mano kaimyne prapjauna su peiliu,ir deda su sauksteliu.P.s.,pyragelius dedant i skarda,palik tarpus,nes jie gerokai issipucia.Cia gausis apie 50 pyrageliu.Laikykis recepto,ir tikrai pavyks.Skanaus.Kai pabandysi,parasyk rezultatus.