gal dar labai jauna esi, siaip metams begant medziagu apykaita leteja ir pradeda viskas eiti i kuna, visiem viskas eina jei valgai nesaikingai ir ypac tokius produktus as tau neiskinu tik pasakau
Butent Zhinaw, kad kuo toliaw, tuo labiaw man wiskas ejs i kuna… Bet jawchiu dar negrejt tajp bus… O shiaip tuos pyragelius sajkingaj walgaw (retaj, kitajp sakant) …
mmmm
patys pačiausi pyragėliai
skaniausi man buvo ir liko Stikliuose,
tik jau gerų porą metų kaip jų nebegamina,
nes kažkas ten apsinuodijęs jais buvo
o kiek iš kitur daug ragavau,
niekur Stikliniams neprilygo
dabar IKI kartais nusiperku,
pusė velnio dar…
Maximoj irgi kažkada pirkdavau,
bet
o Rimi tik kartą valgiau,
bet per saldus man tas įdaras pasirodė
ir ištekėjo ten viskas…
ir kavinėse keliose ragavau,
bet nelabai kaip…
tikri eklerai,man taip ir liko iš Stiklių.
va kaip
Pirkau siandien is “Topolio”, bet kazkaip nesusizavejau, jau labai seniai ir nevalgius buvau ju, jau kokie 2 metai, o gal ir dar ilgiau, gal tiesiog skonis mano pasikeite, anksciau taip skanu budavo, o dabar tik siaip sau…
Gal ne tuos pirkau, ten dvieju rusiu buvo, as tuos biski brangesnius griebiau, apvalius tokius, kiti tai pailgi buvo?..
Patinka, tie plikyti pyrageliai su kremu kuriuose ne sviestas ten tai isvis neimanoma valgyt kaip riebu … Buvau pasinesus gal visa menesi valgiau vis Pukucius (Rimi parduotuvej sveriami) …neimanoma nuo ju atsiplest, o jei dar prie tai isvis
Receptas:250g margarino uzpilti 1st.salto vandens.Uzvirti.Isjungti.pamazu ipilti 1st.miltu maisant.Atausinti 3-5min.Tada po 1 musti 5 kiausus,gerai ismaisant,kol bus vientisa mase.Imti po sauksta teslos,deti i skarda.Vid.karstumo orkaitej kepti 15-20min.Kremas:50gr sviesto istirpinti,pamazu supilti 3s.miltu.Atskirai uzvirinti 0,5 litro pieno,ipilti 0,5st.cukraus.Pilti piena i sviesta po truputi,maisant pakaitinti,kad sutirstetu.tad krema reikia sukisti i pyragelius.As naudojuos konditeriniu svirkstu,praduriu pyragelio apacia ir suleidziu krema.Mano kaimyne prapjauna su peiliu,ir deda su sauksteliu.P.s.,pyragelius dedant i skarda,palik tarpus,nes jie gerokai issipucia.Cia gausis apie 50 pyrageliu.Laikykis recepto,ir tikrai pavyks.Skanaus.Kai pabandysi,parasyk rezultatus.