Plikledis
Užknisa tas ledas ant kelio nerealus. Vakar teko gramą daryt ir po viso to ketinau namo su taksu važiuot. Virš valandos parinausi, kol taksa gavau. Visi iki vieno taksi iškvietimo numeriai be perstojo buvo užimti. Ir kur tie taiksai čiuožinėjo per ta suš… ledą?
O šiandien ryte ir vėl analogiškai. Užpi…, imsiu savo &*039;slide&*039; ir čiuožiu pats - duok die&*039; laimingai. Bukit budrūs
Vakar vakare prasidejus pliksalai draugelis tikriausia buvo viena pirmu auku Aciu dievui visi sveiki o vat VW passat synchro i svalkia
Jep, ir ash liūdžiu savo Mersiuko, kuriam pamushiau aki ir sparnelius sulanxciau, o viskas per ta plikledi jbtvm, nx susinervijau, blec.Gerai tik, kad ABS suveikė, o tai irgi i svalke bučiau vežęs
Na, ka as galiu pasakyti… mano Fiesta kaip visada laiku sugedo…
to ukacaka 2
dar girdejau, bet vilniuj nemaciau, kad kai kurie uzdeda medziagos gabala is vakaro ant lango. Ryte lengvai nusiima ir isimeta i bagazine, o vakare ta pati procedura. Tiesa, nezinau, kaip sitas metodas veikia per pliksala
to sadat
nepasiseke tavo draugui. Man vakar irgi teko per pliksala pavazinet. Todel siryt truputi atsargiau i sita reikala paziurejau.
2 Makavelli
Uzuojautos, nekokia dovana pries Naujuosius.
O del ABS, tai man kazkaip nepatinka ABS ant plikledzio. Ant sauso, shlapio ir snieguoto asfalto , bet ant plikledzio nervija, kad visishkai priklausai nuo elektronikos. Man tai atrodo kad tokiu atveju jeigu galetum bent trumpam momentui uzblokuoti ratus, butu siek tiek efektyviau.
Vot smagu kai yra plikledis vakar su tevu variau ish Rygos i Kawna nu labai smagu buvo greitis 80-60 grynas ledas nei druskytes nei ka nes lyja ir ishkart shala bemvuko tik shknute meto bet pasakysiu kad gerwsios zhiemines padangos yra GISLAWED NORD FROST 3 labai efektyvios vakar tuo isitikinome nes ne viena matem duobese gulinti
Siandien turejau i egza varyt tai blemba kol nugramdziau ta leda nuo stiklo tai susinervinau nerealiai. Uztrukau ilgiausiai kol nuo "Vingio" kinoteatro nuvariau iki Santariskiu. O dar blecha mentai su mirgalkem praleke tai vos spejau pasitraukti. Vazivimui tikrai ne pati geraiusia diena.
Bukite atsargus kolegos vairuotojai, bo plikledis nerealus. Na didesnese gatvese privaryta drusku, tai visai normaliai, bet jau kiemuose ir mazose gatvelese…
jo, teko matyt daug neatsargiu vairuotoju, kurie kiemuose neiseme posukiu ir pridare zalos aplinkiniams. man irgi teko truputis strioko, kai leidaus gatvele nuo PUB&*039;o link KAM&*039;o. Gatvele stati, o pabarstymu nixja. vaziavau praktiskai autopilotiu tik stabdziu koregavau, kad neisiriedetu i apacioj stovejusias masineles. siaip patarciau vengti keliu, kur mazas eismas. Nors kartais tom gatvelem greiciau pasieki tixla.
A gal kas turi kokiu gudriu pasiulymu, kaip ta ledo pluta nuo savo auto langu kuo greiciau nukrapštyc?
to ukacaka
as tai ryta uzsikaitinau puoda karsto vandens ir uzpyliau ant priekinio stiklo. viskas ciki - nebraizo stiklo, lengvai nueina. puoda vakare parsinesiu namo. seip tai ta puoda kaitinau, nes galvojau, kad dureles bus prisalusios, bet kadangi teip nebuvo tai teko dziaugsmo langam
matot vaikino roza kada pasake kad jie soks be parasiutu
hermetiskumas ir plastiskumas svarbiausia
Kaireje: spokso bangietis Desineje: lipni plevele - puiki priemone lektuvu remontui