pliažamobilis

pliažamobilis

Tokių irgi ne vieną užmačiau Cha cha nu gal ir linksma čia su tokiu birbont… pranešė apie sniegą šian tėvynėj, o aš deginaus prie 26 laipsnių ir jūroj žuvItes dabojau ten kažkas virš 20… baisu pagalvot kai reiks grįžt Žliumbia

Juros vanduo akis grauzia?

kapri priminei su ta masina Apkabinimas

Primine filma su lui definesu

Jo, su tokiu liudefinesas varinėjo TaipWoris Taip

Šian ploviau kakutį ispaniškam plaunu pats… kol išsiaiškinau kas kaip kartu su drauge tam stende su programom, paspaudžiau kažką, kai pso pistoleras ras iš stovo, nes jis tiesiog lazda su rankena be to paspaudimo, ir aplink kojas maniškei Cha cha Cha cha a ta klykt ant visos kolonkės, bo šlanga ilga, spaudimas geras ir makaluojas kaip pikta gyvatė kol su koja neužspaudžiau Juokiasi sakiau, tikiuosi operatoriai turi kameras, gal įdės jotubėj kaip ryža plauna auto Juokiasi Cha cha

pas mane siandien +21 ryt +22 Cha chadabar va sedziu balkone Cha cha vesoka, bet dziaugiuosi ir tokia temperatura, nes pas mus vasara reta diena kai buvo vakare tokia temperatura, kaip cia dabar Cha cha o esu visai netoli UK Cha cha Salia nantes miesto. bet is kitos puses, kas is tos temperaturos kai darbu bb neversi, tai ir lakstai, tai ten, tai ten, tai prie kompo. pasidziaugti oru Nereik ieskot man darbo kaip pas kaminska, sedi visa diena bangoj ir dar semia 3k kokias Apakęs px kad salta.

Db irgi terasoj skaitau rafį… čia naktį +20 maždaug visad Girtas šiuo metu čia tiesiog rojus ant oro, vasarą kai buvau jau byškių per karšta tas 40+ Cha cha

gondonai bled Cha cha as tai siandien soliariume buvau Piktas. sninga nx cia Piktas Juokiasi

Nemyžk, bidla, aš greit jau grįšiu Taip depresuosim kartu Apkabinimas

kur tu cia tiksliai sedi?

alternatyva dviratinei dvizuchai radau Juokiasi juk i impulsa neisi kai koks botanas. Juokiasi tai as karta, ar du i savaite ainu i kislotna kluba, ir tusinu ten per nakti prie kolonkiu Juokiasi, iki kol klubas uzsidaro Juokiasi Juokiasi Juokiasi db zeba, kad neberuko klubuose, tai ir tampausi kai narkomanas tas kelias valandas. Juokiasi kreivai ziuri visi, bet man px. Juokiasi

Aš tiksliai alfas del pi arba altea. Na ir čia aplink ratais kvadratais šimto kilų spinduliu, bo toliau į pietus kažkokia nepatinkanti ispanija, atgal į šiaurę už valencijos irgi netraukia, maža ką tie katalonai sugalvos dą Cha cha

Kazkaip jauciu kad nepaatistogausiu as 10 dienu 5 zvaigzdziu viesbuty uz 1k. euru…

Gerai vieta leisti lietuviska rudeni

Px, brolienes pazystamos logistu kompanijoje dirba vadybininke, lyg PL, RUS, ENG moka. 10k semia. Nemoketi tiek negali, nes uzrasu knygele ir tel nr. iseis kaip daina Cha cha Bl bl Apsvaigęs

10k zlotu Nekaltas

Auru

Reiks paziuret kas dabar turkijoj, bet kazkaip nelabai mane zavi turkija. Nors jeigu visa laika viesbuty tarchalint tai gal ir px, nes zadu taip ir daryt