Pletkai apie Mikrovisatos TurboDsl
Gal kas ka girdejote? O gal patys turit pasijunge? Noriu pasijungti, bet girdejau greitis ne koks.
kiek moki tiek ir gauni. Imk is Info Strukturos susitarsi jei noresi del geru greiciu ir geru prioritetu, bet uz tai zinoma sumoket reikes.
tai jus nenorekit uz kelis pinigus megabita gauti. dazniausiai tie tokis pigus ISP duoda 64 arba 128 kbps aisq za granicu mazesni greiciai ziuriu saituke savo turbodsl.lt reklamuojasi kad po 24 lt inetas nagi idomu kiek kbps siulo ziurim ir matom Eco L2 256/64 ( laisvalaikis ) 24litai Laisvalaikio planas eco L2 taikomas darbo dienomis nuo 18 iki 8 val. ir savaitgaliais bei švenčių dienomis nuo 24 - 00 val.; jau valandu ribojimas atsiranda. na ziurim toliau Lietuviško - tarptautinio srauto santykis - 1 : 4 opa ir prasideda. as kazkada Siauliu kabelines tv turejau plana kur 256 o i uzsieni 1:3 tai zinai kad nieko stebuklingo. o cia 1:4 na zodziu is eko planu tai nebera ka aptarinet visi kiti ten tas pac sh tik be valandu ribojimo na is turbo planu ganetinai pigus TurboDSL 1 64/64 128/64 60lt nera ribotu valandu ir Lietuviško - tarptautinio srauto santykis - 1 : 1 tai tokia mano analize. turbodsl.lt/internet/internet-namams/
Tie visi labai pigus planai pagrinde padaryti zmonems kurie max ka daro su internetu, pasliauzo po interneta (delfi, banga, ir t.t.) bei pasitikrina e-maila. O jei nori siurbt filmus geru greiciu ir t.t. tai reik atitinkamai moket. O kas del interneto greiciu, tai dazniausiai gaunama tas kas ir parasyta sutartyje. Tik sutarty neretai parasoma taip, kad eilinis statistinis useris nesusigaudo.
siaip tai ten gudziai parasyta iki 256 iki 128 o tas iki tai plati savoka 64 kbps irgi iki 256 ir taip ISP apsisaugo nuo klientu napatenkintu greiciu ir sako mokek daugiau gausi iki 512 kur 128 irgi iki 512 yra . o mano sutartyje dar buvo 256. tai as jiems karta i savaite paskambinu dazniausiai pries savaitgalius kai reikes ineto ir pasakau saika kur mano 256kbps, nes pas man sutartyje dar nera zodelio iki tai prasom duoti ka sutare. tai kai pareinu is darbo namo inetas sukasi kaip bite na cia kaip ir mano praktika tokia reikia paskambint pasisveikint ir primint apie save, nes jei tylesi tai 56kbps kaip ant dialup sedesi ir taskas. o del vartotoju tai jo filmus dazniausiai tokia paprasti siuncia is ISP ftp ir paie emulkas tiek ir tezino, o kas naudoja, tai nezinau kaip kiti provaideriai bet Siualiu splius tai po 5gb transferio per men sumazina greiti ir tu jiems papusk i uodega sutartyje jau kokius pora metu rasosi iki xxx kbps. o kadangi as senas klientas tai as ir mandravoju savo sutarti jiems po nosim mojuodamas kur nera zodelio IKI. tai siuo atveju mane gina visos komisijos ir institucijos, o su zodeliu iki jau tos istaigos gina ISP. va tokios tokeles ISP rinkoje. kazkuris is ju reklamavosi kazkada: letas internetas blogiau nei jokio interneto. cia pamastymams…