Plaunu daznai

Plaunu daznai

Kai tokis salts oras… smagu vaiznet su svaria masina Be be be

as uzvakar ploviau,siurbliavau…

Vat prasiurbliuot tai reik verkaint… ir kilimuz pavalyt, bo pajuodave net Cha chataciau palauksiu gal povasario… arba jei koks pirkejes paskambins Cha cha Šypsena

vakar neatsilaikiau ir aš savo lupeną numazgojau Šypsena

Bl nebegtu snarglys tai ir as saviski jau noreciau numazgot Cha cha

nu bet is kur tas noras pasigirti Nekaltas Juokiasi

siaip plaunu ne as…numeciau 15lt,tai nuplove masina,issiurbliavo,nuvale plastikus,nusausino isore ir priekini kilimuka isplove su plaunanciu vakuminiu Gerai

kai normaliai atsils, eisiu isnaudot kupona uz 29lt visa nusveicia, issiurbia, ismazgoja plasTmases, nuvalo stiklus is vidaus, pajodina padangas Kietas bet jauciu bus gincas “a minimevas lengvoji masina a ne?” Kietas

drako>jei bus gyncas,damesi ant alaus i viskas…siaip mano galva,tai lengvasis…nu tikrai ne mikriukas

nu dzips ir lengvasis, tik didesnio pravazumo Šypsena bet ilgis kaip mikriuko Juokiasip.s. ar protinga uz champion valytuvus vonaii moket 170lt? Nekaltas Nekaltas uzsukau i diglita, sako brungu, kitokiu neturim, o vieno kaina 70lt, galinis 17lt Nekaltas

sakyc brungu 170lt…cia busui? man valeo 100lt,o boschai 120lt Nekaltas…bet pirksiu tik pavasari,gaila dabar juos butu zudyt

mazuciai, kur rasti originalius fordo kalpokus?

Suomis > tu kazkoks kompleksas vaiksciojantis… prie ko cia pasigirti… geriau imekim absuku foto arba is googles istrauktas bobas, kad pasmaukyt galetum Juokiasi Juokiasi

as tai per tokius salcius bijau masina plauti Pavargęs visada kieme laikau, tai paskui uzsals man Nekaltas palauksiu dar… grazi ir su druskom Ibiza Cha cha

as dabar sedziu Be be beABsuku foto Geraigooglines bobos Girtasapie smaukyma is viso negaliu ramiai kalbeti Juokiasi

va paziurejau,tai krasta siulo org valytuvus 146lt Nekaltassmiling>gali plauti,bet su salyga,jei po plovimo kazkur vazinesies su masina,o ne tik nuplovus numesi kieme

Kaunas… kalpokus parduoda…skelbiu.lt/skelbimai/ford-focus-originalus-kalpokai-2010m-9 976287.htmlnegi i google sunku isivesti… Cha cha

neploviau nuo pirkimo ir neplausiu Špyga Šypsena

nu anie per kataloga pracekino kokie tinka, ir sako “tie ilgi” tai supratau, kad pigiai neprasisuksiu, aj bet pradziai geriau stikla pasikeist ir sulaukt paskutinio sniego, kad negadint tokiu brangenybiu Nekaltas ebay valeo buvau rades uz 100, reiks vel paieska skelbt Nekaltas