platinti skardinukai
klaipedos garazas
tikiuosi, kad ‘atsinešit’ į šią diskusiją rimtai. turiu krūvą skardinių ratlankių ir nežinau ką su jais daryt. norisi kažką sulipdyt įdomesnio/išskirtinesnio. gal žinot kaip ten su tais platintais skardinukais viskas vyksta? kas užsiima tokiais reikalais ir kiek tas kainuoja?
o, dėkui
kitas klausimas, kadangi šiuo metu nepaskambinsiu, kai praplatina, tai kokių išmatavimų padangos tinka kad paskui netektų ir padangų gamintis
na, as pvz padariau i akvariuma ‘koraline uola’ is makroflekso manau, is tokiu ratlankiu iseitu irgi kokia pilis, tik akvai didesniam
ubagss
nu jo, tikėtis, kad forume bus tvarka, kai pats moderatorius šūdą mala, tai nekažką…
pamenu brolis ziguliui platino,kazkoki vamzdi taxi parke pjaustydavo ir ivirindavo
trulikas>bliamba,kokios tau tvarkos reikia…ant kiek reikia but "spysylystui"kad klaust tokios nesamones…kokios padangos reikes?:d…tai kas nors cia stiklini gaubli turi ir zino,kiek tu ten platisni coliu ir kas finale gausis…pasimatuosi kiek gavosi ir uzsidesi reikiama padanga
bet as vistiek nespejau ant platintu skardu pastatyt savo troike zigona as per jaunas buvau, kai anie madoj buvo, tai teko jamt zapyskio kooperatyvo lietekus ‘ats’ ant 13"
dr, niekada gyvenime net gyvai nečiupinėjau tokio dalyko. man čia naujovė. todėl ir klausiu, nes noriu apgalvoti tokį variantą vasarai. ar verta, ar geriau pirkt liotkes ar išvis nieko nepirkt ir važinėt taip kaip dabar yra, su žieminėm padangom
pamenu kaip siandiena,pirko emalinisu baltus dazus baliuoniukuose,dazesi ir move goodyerius gumas naudotas uz turbut televizoriaus kaina
Kiek mates tai arba deda bilnekokio pocio bbz zino is kur, arba deda standartines , kurios issipucia nachrien i shonus. Ne taip?
Gal kazkas is dalyviu turi r16 vasarines geras 4 padangas?
trevetas, ant pavasario turėsiu 205/55 r16
truliks>bbi zino…realiai neturiu nuomones siuo klausimu,mieste gal vaziuociau su tais ivirintais,bet daleiskim vaziuodamas ant kokiu 150km/h parkes butu…bet pasikartosiu,net nenutuokiu ant kiek ten viskas ok gaunasi
Reiketu 225 60 ir rytojuj ,snd montazkej pas pazystama klausiau tai tris kartus pakartot reikejo kad reikalingos vasarines kol suprato
dr, aš irgi nieko nenutuokiu šiuo klausimu, todėl ir klausiu. žinočiau, ar kas nors iš mano aplinkos žmonių žinotų, neklausinėčiau