PLANUOTAS KUDIKIS,BET NELAIKU

PLANUOTAS KUDIKIS,BET NELAIKU

Kai du zmones susituokia is meiles,o ne is reikalo, kuria savo ateiti…ir galvoja kad vakui laikas bus ateiti i si pasauli tik po 2-5metu yra normalus zones kaip ir kiti.Bet atsitinka ir taip kad zmona ar moteris pastoja po santuokos praejus tik 6men.
Ka daryti jei zmona dar studente, vyras dirba,bet ir pats yra studentas, studijuojantis neakivaizdziai? Darba surast moteriai(studentei)sunku.Nes tik pradirbusi darbe ir turinti 6men.staza moteris po gimdymo tapusi mama gauna motynystes pasalpa.NustebęsNustebęsNeŠypsena

Daugelis po pasaulį vaikštančių žmonių - neplanuoti.Šypsena

Ar ieskai padrasinimo gimdyti, nutraukti nestuma, ar tiesiog sirdi isliejai?

Kazkaip man atrodo, kad planuoti vaikai gimsta tik vaisingumo problemu turintiems zmonems Juokiasi

Sveikinu busima jauna teveli Gėlė

kad zhmona studente, taio daug kam taip buna Šypsena, jis gaus medidele labai pashalpele vistiek, nors ji tikrai labai nedidele…bet galima ishsiversti su labai mazhais resursais, patikek, - tai jau ishbandyta savo kailiu Šypsena ir vaikelis tikrai ne nuskriaustas. pades visi, kas gales,seneliai, draugai ir kiti. jei ka - tai msg me, mes turim jau beveik ishaugta vezhimeli Mirkt kazhkada moklus baigsit ir turesit darbus, ir dar paaugusi bumbuliuka Cha cha, patikek, tai didelis dzhiaugsmasŠypsena
tau gal ir sunkiau suprast, bet moteriai atsisakyt kudikio, jei nors kiek apie ji svajojo - tai…na, tai labai baisu. ir kodel tai reiketu daryt ??? vaikai net afrikoj ishauga, tai kodel jusu neishaugs ?
sekmesMirkt

Pilnai sutinku su jammina.Pati dabar kiek net gailiuosi, kad nepasigimdziau vaiko studentiskais laikais.13-ametes uzaugina, o jus gi zmones su ateitim.
Drasiau teveli, viskas bus gerai, tavo palaikymo ir meiles labai reikia mamytei ir pumpuriukui.LinkejimaiGėlėLabas

CRICSTOLAS: tai kame kampas,taip ir nsupratau?NekaltasNekaltas ar kad gimdys,ar kad pasalpa maza ,ar kad pats y kelnes leidi is netiketumo?Nekaltas

Nieko tokio, daug kas taip gyvena, ir as taip gyvenau, augink vaikus mokinkites, nieko ypatingai tas vaikas netrukdo ie resursau nereikalauja, pradzioje pirmus metus bus sunkiau o po to lengviau.
Geriau anksciau negu niekada.

Sveikinu Gėlė Mirkt

Gi ne paaugliai esat, o suaugę žmonės Taip. Susitvarkysit ir leliuką manau užsiauginsit Taip.
O jeigu tas vaikelis ateitų po kelių metukų… jums vistiek gal atrodytų, kad per anksti… Nekaltas.
O galbūt ta daina: "Gimiau nei per anxti… nei per vėlai… gimiau pačiu laiku" Gerai yra labai teisinga Nekaltas Šypsena.

Pvz, mano tevai ir galvojo - dar jauni, pirma pagyvensim, o tada ziu, jau ir vaikas but neblogai. Nu ir ka. Nepraejo ne pora menesiu po vestuviu, kaip mano mama pastojo. Ir stai rezultatas - sedziu, va, i Banga visokias zinutes rasalioju. O buna - ir pamoderuoju. Ka, blogai? Man tai LABAI GERAI Juokiasi. Tevai irgi nesigaili, kad jauni gimde. Manau tam tavo vaikeliui irgi bus LABAI GERAI. o del pinigu? Bus, bus tu pinigu!

Na tikrai nereiketu apie busima kudiki kalbeti liudna gaida Ne As va irgi gyvas pavyzdys, kad ir jauni tevai puikiai uzaugina lelius (uzsimezgiau per tevu medaus menesi) – ir mama mokslus baige, ir seneliai turejo progos pasidziaugt mane augindami, zodziu, viskas susitvarko savaime Mirkt
Dabar tik tark padrasinamaji zodi savo isrinktajai, kuri po sirdele nesioja dalele taves Labas

Nu blin… lyg kas numirtu…
Dauguma musu taip uzauginti… Mano mergiote augo pas du studentus… Nieko…tas vaikas bus papildomas stimulas suktis…
Kiek pastebejau pas daugeli vaikui atsiradus gyvenimo salygos pegereja.

Man atrodo, kad Jūs iš tų žmonių, kurie tyčia nedarytų vaiko apskritai. Tai studentė žmona, tai darbo nėra, tai mašinos, tai buto, kai butas yra, tai per mažas ir t.t, juk galima sugalvoti tūkstančius priežasčių, kodėl neplanuoti vaiko dabar, o kada nors ateityje. Tokiems gamta pati pakoreguoja planusMirkt.
P.S. jei ne atsitiktinumas, aš dabar neturėčiau krikštasūnioLaimingas, nes jo mama bedarbė, o tėvas gauna 900 Lt, bet puikiai pragyvena keturieseŠypsena.

Ka tik supratau VIENA DALYKA. Jei suzinojus kad bus vaikelis kyla klausimas "…o ka dabar daryti…" tie zmones 99% tevais buti nepasiruose. Mes su "tata" labai sunkiai verciames, nuomojam kambari, butui pinigu neuztenka. Dirbam ir gaunam per abu kartu sudejus 1400 dar turim issimoketinai pasieme si bei ta. Aritmetika paprasta 1400-300 nuoma - 200 prekes issimoketinai = 900 Lt Gimus vaikeliui pajamos dar sumazes. Bet abejoniu del ateinancio leliaus neturimŠypsena Jis ar Ji tikrai rudeni yra laukiamas. Va teip

Daryt nieko perdaug nereikia, tiesiog dabar reikia rupintis savimi ir ruostis kudikio gimimui.Laimingas

Cricstolas (CDE) rašė:
Ka daryti jei zmona dar studente, vyras dirba,bet ir pats yra studentas, studijuojantis neakivaizdziai? Darba surast moteriai(studentei)sunku…

pas mus buvo panaši situacija:aš buvau žalia studenčiukė, vyras dirbo, bet labai mažai uždirbo, na ir žinia, kad laukė vaikelio irgi maždaug po pusės metų po santuokos…po to iškart nelauktai dar vieno…nebepabaigiau magistratūros(bet dabar vaikams paaugus-tęsiu ir no problems Taip), prasėdėjus namie 3 metus pradėt ieškot darbo be patirties buvo labai problematiška…tiesiog-kryžiaus keliai…stogas važiavo, panikavau,bet vistik pradėjau tą savo "darbinę karjerą" po pusės metų paieškų, nors irgi jau buvau praradus bet kokią viltį, save nuvertinau, nepasitikėjau savim, kad galiu būt darbe tinkama,tekdavo darbdaviams griūnant įrodinėti, kad per tuos metus neatbukau, kad daugiau vaikų negimdysiu ir t.t. (absurdas, ar ne Apakęs ) . Dabar jau treti metai kaupiu stažiuką, jau turint pastovų darbą bus ne taip baisu išeit dekretinių su trečiu…nors ką gali žinot su tais darbais, šiandien vienaip, ryt kitaip…Bet turint daugiau vaikų rasti pastovų gerą darbą, deja, sunkoka. Nu, čia truputį nukrypau nuo temos…bet norėjau pasakyti-svarbiausia-kūdikėlis, va, turiu 2, negaliu jais atsidžiaugt Gerai-tai yra tikroji laimė…o jei bandysi ruoštis visiems galimiems gyvenimo smūgiams-niekada neprisiruošit…tik nereikia pradėt dramatizuot…tų sunkumų visada buvo ir bus, bet visos problemos laikinos ir išsprendžiamos, nesam mes tokie jau "nukvakę" Nekaltas…gyvenimas nestovi vietoje…jis nuolat kinta…ir dar ne vieną siurprizą mums atneš…gal ir dėl darbo (kas neretai pasitaiko) atsiras netikėta galimybė Mirkt, tiesiog reikia tikėti savim, kad puikiausiai susitvarkysit kartu su vyru, galbūt ir tėvų ar kitų žmonių padedami Labas

valytojos darba susirast kokioj nors istaigoj tikrai lengva, o ir darbas nera sunkus,nes dazniausiai tereikia pora kartu per savaite ateiti Taip

Taigi valytojos darbas siais laikais yra laikomas prestiziniu ir gauti ji nera taip jau ir lengva. Be to mazesnes firmeles valytojas samdo neregistruodamos ju.

O didesnėse "firmelėse" (pvz. pas mus) valytojos dirba kasdien nuo 17 val. iki kol viską sutvarko, be to dukart per savaitę tenka dirbti nuo 8 val. iki 17 val. (tokis alia budėjimas, gal reiks kur ką pavalyt-pašveist (chemikalaiApakęs:s)-puodelius išplaut po susirinkimo…) ne taip jau lengva, ypač 7-am mėnesyNekaltasNekaltasNekaltas

Aš kartais pagalvoju, kad pirmieji vaikai turbūt apskritai beveik visi yra neplanuoti Mirkt Taip, kad galvą aukšyn - ne tu pirmas, ne tu paskutinis, kurį ištiko tokia "bėda" Cha cha Bet tikrai, kažkaip visi sukasi ir išsisuka Nekaltas Pirmiausiai turi sau įsikalti į galvą, kad nei vieno žmogaus gyvenimas yra vien tik pakilime - gyvenimas yra banguotas Mirkt Ir turbūt daugelis iš sėdinčių Bangoje savo vaikus pradėjo irgi būdami studentais Mirkt
Aš pavyzdžiui šiek tiek pavydžiu žmonėms, kurių gyvenimas klostosi pagal planą (mano deja atvirkščiai), bet mano draugų tarpe tokių šeimų, kur būtų viskas pagal planą (pabaigti mokslai -> geri ir finansiškai pelningi darbai -> įsigytas nekilnojamas turtas ir sutvarkyta buitis -> mintys apie vaiką ir jo padarymas) DEJA yra tik 1 Mirkt
Svajoti galima, bet kiekvienas turi savo likimą Mirkt