plančetka dovanų

plančetka dovanų

Kokios jos čia dabar skaitosi geros ir kurias verta pirkti ?varle.lt/plansetiniai-kompiuteriai/plansete-samsung-galaxy -tab4-101-wifi-4g-lte-t535.html ? čia gera skaitosi, kaip žinot dedasi sim ar nesideda ? Realiai su SIM tai tik dėl intiko, kad būtų ?

Dienos klausims vel

jei yra 3g ar 4g tai dedasi sim Šypsena

man kaledu senelis siemet atnes sita issirinkau Šypsenashoplenovo.lt/LENOVO-IdeaTab-S8-50-59-426770

kas papasakos kuo skiriasi šita varle.lt/plansetiniai-kompiuteriai/plansete-samsung-galaxy -tab4-101-wifi-4g-lte-t535.html nuo šitos : varle.lt/plansetiniai-kompiuteriai/plansete-samsung-galaxy -tab4-t535-baltas-101quot.html ?

neprigijo pas mane… Naujienoms, internetui perzvelgt ir t.t. telefo pakanka, o kazka rimciau - normalaus kompo su klava ir pele reikia. Tie tabai reliai tai pauksciukam zaist Cha cha toks tai mano subjektyvus vertinimas…

kamera prie kompo: kokia programa naudot, kad filmuotu pvz kiaura para ir uzimtu nedaug vietos video medziaga? KUPROTO KALNO nesiulyti Cha cha

wilis, pas mane tas pats, mėtosi kažkur dar planšetkė… O žmona ir vaikas naudoja ipad’ą kažkiek, viena žinias paskaitinėja, kitas multikus pažiūri. Dabar jei žinočiau, kad tik tiek naudotumėm, tai nepirkčiau Ne

nexus 7

be Windows ir maziausiai i3 procesoriaus nepirkciau/nepirksiu plansetes Taip su Android tikrai nepare=iuresi normaliai ACAD(zinau kad yra ir ant android) nei doc rimciau nepadirbsi. pvz shoplenovo.lt/Tablets/LENOVO-ThinkPad-Helix-XTB1-i5bet ju kainos kolkas… Žliumbia zinoma galima ziuret kazka is naudotu, tai apie 1500 lt. o ten pazaist ir estar tinka, visvien bus nemestas po menesio

bevertis pirkinys Blogai pilnai atstoja ragelis padoresnis,o kompa atstot be valciu Taip

atidavė čia man kažkokią 10colių tą tabletę. Lėtoka aišku, bet internete dar normaliai viskas, išskyrus, kad video striginėja. Reik per youtube programa eit, tada ok. Na bet žodžiu nelabai suprantu kam reikalingas toks daiktas Cha cha šikinyke paskaitau kokį delfi, banga ar angry birds pažaidžiu. Daugiau nematau naudos jame Cha cha bent tiek, kad už dyką gautas, tai negaila, kad guli nenaudojamas Cha cha

Pas mane irgi guli numesta plansetke.

Wori, kiek ieškojau, tai geriausia ką radau tai…windows movie maker Cha cha

Kosmoz, koki dar uosvi? Nevedes as Masina, per langa. Bet tavo bajeris sic, nu pats matai - levas…

Wori, ar verta, ar tikrai kazkas matysis per ta kamera, jei prireiks atsisukt ? ir dar kompa laikyt ijungta ? jau geriau pigu naudota dvr numest i kampa.