Pirtelė rytoj - vaziuoti ar nevaziuoti?
Veliniu( ) proga klase sugalvojo padaryti pasibuvima pirtelej prie ezero
Bet nezinau, ar vaziuoti - gedijuosi savo isvaizdos (sveriu 80kg, ugis 1,73m)
su maudymosi kostiumeliu atrodau klaikiai… Ka daryti - vaziuoti ar ne?
Buciau dekinga uz nuosirdzius patarimus
;-]]
nevaziuok
Vėlinių proga
Jei nori važiuoti - važiuok. Pasiimk vientisą maudymosį kostiumėlį, jei tikrai manai, kad atrodai klaikiai
varyk ir jauskis laisvai
na jei tavo draugai tave pakviete , tai nemanau , kad turetu shaipytis ar bent jau kreivai ziureti i tai kaip atrodai su maudymosi kostiumeliu. todel nedvejodama vaziuok ir pamatysi kaip puikiai praleisi laika
Tai žinoma,kad varyk.Mūsų grupė ir dar cementovke pirty,bet gaila aš negalėjau dalyvauti,ne ssirgau.Sakė faina buvo.Nuvaryk,ne spo to bus gaila,kad nėjai.tavo klasiokai gerai pasilinksims o tu sedėsi namie ar tu to nori? Manu,kad ne…
aciu uz palaikyma
na jei tawe klasiokai patys pakviete irgi kartu su jais waziuot, tai ir waziuok ir nieko nesigedyk… nemanau jog turetu tawe uzgauliot ir t.t. arba neik i pirtele,o sedek kur kiti sedes neinantys i ja…
as pati ryt varau su klase i ekskursija, na ne i pirti, bet i baseina. nu, kazkiek tragiskai atrodau, bet manau klasiokai bus supratingi zmones ir nesmerks o siaip tai vaziuok
Jei gerai sutari su klase, tai važiuok. Juk jie ir taip tave kiekvieną dieną mato, tai kas čia tokio, kad pamatys kitaip apsirengusią?
nu tu cia sunku klausima uzdavei
nu tai gali waziuot, bet jei turi kompleksu nesiperk pirty
aciu uz patarima
o as esu 177 ugio ir sveriu 54kg ir ka? jeigu as esu tokia kuda kaip shakalys, tai dabar man gedytis ir neiti is namu? seip tai vaziuok ir spjauk y visus, nekreipk demesio jei ka sakys, cia jau ju problemos jei nesupranta
~
aisku vaziuok ple prigersit , ir bus px ant isvaizdos (jei jau laikai save negrazia
)
smagu gi! have fun!
Važiuok
Juk gali ir neeit i pirti, o pabut kompanijoj, jei jau tokia beda
kas liepia eit i pirti