Pirtelė rytoj - vaziuoti ar nevaziuoti?

Pirtelė rytoj - vaziuoti ar nevaziuoti?

Veliniu( Cha cha) proga klase sugalvojo padaryti pasibuvima pirtelej prie ezero Gerai Bet nezinau, ar vaziuoti - gedijuosi savo isvaizdos (sveriu 80kg, ugis 1,73m) Liūdnas su maudymosi kostiumeliu atrodau klaikiai… Ka daryti - vaziuoti ar ne? ??? Drovus Buciau dekinga uz nuosirdzius patarimus Apkabinimas

;-]]

nevaziuok

Vėlinių proga ??? NekaltasJei nori važiuoti - važiuok. Pasiimk vientisą maudymosį kostiumėlį, jei tikrai manai, kad atrodai klaikiai Nekaltas

varyk ir jauskis laisvai Labas

na jei tavo draugai tave pakviete , tai nemanau , kad turetu shaipytis ar bent jau kreivai ziureti i tai kaip atrodai su maudymosi kostiumeliu. todel nedvejodama vaziuok ir pamatysi kaip puikiai praleisi laika Apkabinimas

Tai žinoma,kad varyk.Mūsų grupė ir dar cementovke pirty,bet gaila aš negalėjau dalyvauti,ne ssirgau.Sakė faina buvo.Nuvaryk,ne spo to bus gaila,kad nėjai.tavo klasiokai gerai pasilinksims o tu sedėsi namie ar tu to nori? ŠypsenaManu,kad ne…

aciu uz palaikyma Gėlė

na jei tawe klasiokai patys pakviete irgi kartu su jais waziuot, tai ir waziuok ir nieko nesigedyk… nemanau jog turetu tawe uzgauliot ir t.t. arba neik i pirtele,o sedek kur kiti sedes neinantys i ja…

as pati ryt varau su klase i ekskursija, na ne i pirti, bet i baseina. nu, kazkiek tragiskai atrodau, bet manau klasiokai bus supratingi zmones ir nesmerks Nekaltaso siaip tai vaziuok Mirkt

Jei gerai sutari su klase, tai važiuok. Juk jie ir taip tave kiekvieną dieną mato, tai kas čia tokio, kad pamatys kitaip apsirengusią?

nu tu cia sunku klausima uzdavei Cha cha

nu tai gali waziuot, bet jei turi kompleksu nesiperk pirty Laimingas

aciu uz patarima Žvaigždė

Žvaigždė o as esu 177 ugio ir sveriu 54kg ir ka? jeigu as esu tokia kuda kaip shakalys, tai dabar man gedytis ir neiti is namu? seip tai vaziuok ir spjauk y visus, nekreipk demesio jei ka sakys, cia jau ju problemos jei nesupranta Žvaigždė~

aisku vaziuok Cha chaple prigersit , ir bus px ant isvaizdos (jei jau laikai save negrazia Apakęs) Šypsenasmagu gi! have fun! Šypsena

Važiuok Labas Mirkt

Juk gali ir neeit i pirti, o pabut kompanijoj, jei jau tokia beda

kas liepia eit i pirti