Pirmuju pasimatymu koshmarai!
Gal jums yra teke ish pirmojo pasimatymo grizhti nuleista galva?
Budavo, budavo. o kam ne?
niu tai pasidalinkit ispudziais
buuu…
Mommy rašė:
niu tai pasidalinkit ispudziais
buuu…
ir ash apie tai
tai buvo mano draugei: vaikinas pakviete i vakareli.Smagiai leisdavo laika,shokiai ir t.t…netiketai jis kazhkur dingo.Praejo 20 min,staiga sugriaudejo muzika,i kambari izhirgliavo vaikinas ir beveik pusshimchio svechiu akivaizdoje pradejo nusirenginet liovesi,kai liko tik siauruteles trumpikes…Veliau ji suzhinojo,kad jis taip uzhsidirba sau pinigu studijoms universitete…
Taip ir praejo pirmas pasimatymas
Sharon rašė:
Gal jums yra teke ish pirmojo pasimatymo grizhti nuleista galva?
o ka laikai pirmu pasimatymu?
Sharon rašė:
tai buvo mano draugei: vaikinas pakviete i vakareli.Smagiai leisdavo laika,shokiai ir t.t…netiketai jis kazhkur dingo.Praejo 20 min,staiga sugriaudejo muzika,i kambari izhirgliavo vaikinas ir beveik pusshimchio svechiu akivaizdoje pradejo nusirenginetliovesi,kai liko tik siauruteles trumpikes…Veliau ji suzhinojo,kad jis taip uzhsidirba sau pinigu studijoms universitete…
super istorija
Sharon rašė:
tai buvo mano draugei: vaikinas pakviete i vakareli.Smagiai leisdavo laika,shokiai ir t.t…netiketai jis kazhkur dingo.Praejo 20 min,staiga sugriaudejo muzika,i kambari izhirgliavo vaikinas ir beveik pusshimchio svechiu akivaizdoje pradejo nusirenginetliovesi,kai liko tik siauruteles trumpikes…Veliau ji suzhinojo,kad jis taip uzhsidirba sau pinigu studijoms universitete…
tai nutiko jos draugiai
na siaip ne!
neteko!
as pries eidamas i pasimatyma turiu buti uztikrintas 100proc.,kad jei man patiks bus ir antras,jei zinoma as noresiu!
sūnus rašė:
na siaip ne!
neteko!
as pries eidamas i pasimatyma turiu buti uztikrintas 100proc.,kad jei man patiks bus ir antras,jei zinoma as noresiu!
tau pasiseke…nors man irgi kolkas neko tokio nebuvo