Pirmosios ''Ožkos''

Pirmosios ‘‘Ožkos’’

Gerai Gėlėdar neteko jų pagauti, todėl labai norėtūsi jas spiningu suvilioti kada nors

O ble,mes pries menesi tokia viena Jurbarke pagavom-galvoju kas cia per zuvis -skraiduole…gal zinot kaip ja paruost ???

o kam kabutėse pavadinimas, tai tikrasis šios žuvies pavadinimas gi?

Cia tipo rusiskai cehon vadinasi??

jos gaudomas Pludine merkere ant muses lervos,marijau spinigu ju nepagausi.

Jo, cehon. Pelecus cultratus. Įdomu būtų pagaudyti, girdėjau labai spurda betraukiant?

Vytintos arba saltai rukytos prilygsta ziobriuj.

Ant ko kimba jos?

Kimba ant muses lervos.

šiaip , kad gaudo ant nedidelių paviršinių masalų spiningu esu ne kartą girdėjęs, plūdine man neįdomu būtų.

beje esu matęs ne kartą pagautą ant stintinės girliandos su porcija stintas gaudant net ties Klaipėda žiemos metu. kas atrodo neįtikėtina

Užkibtu 3-4 iš karto traukimas butu žveriškas.

Pries 2 savaites , pagavau 2 su valgomu guminuku, kala gumai vos pasiekus vandeni Laimingas, pernai ir teko spiningaujant jamt

Ar sitos ozkos, kai nersia, vandens pavirsiuje ratus piesia,poromis? Teko matyti Atmatos ir Kursmariu sankirtoje, smagus vaizdas

Gerai

Galima jas gaudyti su dugnine: šėryklėlė, ilgas apie 1 m pavadėlis, ant kabliuko veriamas vienas putų polistirolio rutuliukas kad iškeltų ir du-trys dzykeliai. Esu pagaves Plaškiuose gaudant karšius ant slieko su dugnine, kolega šalia ant dzyko su bolonine.

super Gerai

Airi bent vietiniai sako kad ten perpeles kazkokios Laimingas

esu skirvytej ant kukuruzu pagaves Gerai