pirmoji neistikimoji

pirmoji neistikimoji

pirmoji, neistikimoji meile Cha cha visiems draugams jau pabodusios mano girto istorijos kaip ji puikiai ant kelio “stovejo”, kaip mazai kuro valge…kaip as jos negailejau o variklis be problemu… Pats nesmagiausias nuotykis su ja buvo kad reikejo visa europa pravaziuoti neveikiant stabdziu stiprintuvui Cha cha kai gryzau i LT, koju nebejutau Cha cha

man sitas ir tas trumpas kampuotu formu alfabetas visai zjb dizaino arzvilgiu, nu bet tie visi kiti raganosiai Vau!

bet sita jei stockas ir nezemintas, tai man baisus belekaip Cha cha kad ir kaip nekomfortiska vazinet buvo, bet teko del grozio aukotis Cha cha

o ta visa europa tai nuo warsuvos ??? Juokiasi ar nori pasakyt kad su situo lauzu nuo portugalijos vaziavai

rybolovas jei buciau vaziaves nuo varsuvos, tiap ir buciau parases. Na o tas lauzos is esme buvo nauja masina, nes viskas keista pakeista…tik va stabdziai pavede…

alfa kai tik surenka gamikloi iskart tampa nebe nauja.o isvaziavusi is salono iskart geriau nukreipt i servisa.o apie keliolikos metu senumo isvis nekalbu Cha chabet portugalijoj vistiek nebuvai Tūsas