priekyje vietos dafiga, gale kiek maziau, bet kaip 2+2 tai chiki.
dizainas nerealus daug smagiu smulkmenu, galinis dangtis atsidaro idomiai, spaudziant zenkliuka, varikliu 4.5 333AG iki 100km/h 5.9 automatas. dar bandyt neteko, bet va ziemines padangas uzdeda ir pabandyt reiks…
nereali masina, dizaino, technologiju ir dinamikos prasme…
man tai nervina zmoniu poziuris, jog automatas yra *****.
as 100% duodu, kad tu prakistum man sprinte jei butum su mechanine o as su automatu.
skirtumas tarp siu deziu yra 0.2sec jei tu esi super greitas ir moki gerai perjungineti pavaras, visko gali buti kad atvaziuotumem kartu, bet tam kad tu apdetum automata, tu turi turet l gerus igudzius.
man tai nervina zmoniu poziuris, jog automatas yra *****.
as 100% duodu, kad tu prakistum man sprinte jei butum su mechanine o as su automatu.
skirtumas tarp siu deziu yra 0.2sec jei tu esi super greitas ir moki gerai perjungineti pavaras, visko gali buti kad atvaziuotumem kartu, bet tam kad tu apdetum automata, tu turi turet l gerus igudzius.
tu pankas nesiparink as pries triptronik tikrai nieko neturiu bet man asmeniskai maloniau jungineti begius ir vaizdu geresniu gali parodit su mechanine o be to drage ar sprinte automata durciau i vienus vartus {apie triptronik tyliu nes nebandziau }jaigu varikliu gale butu vienoda
Nu pas mane 20metu senumo automatas ir tikrai nenusileidzia manualui. O naujuju automatu charakteristikos tai tikrai dar geresnes.
labiausiai rekia tie, kurie yra nebande automato ir zino apie ji tik teorishkai.
Su manualu automatus lenkia tik prof. vairuotojai-lenktynininkai. Kurie turi dydele patirti sukaupe. Jie net gazo viso neatleidzia perjungdami pavaras - variklis nespeja sureguot i pavaru perjungima
tik nereik persistengt su komentarais: kas gereu ar automatas ar manualas puikiai parodo lenktynines auto (bentjau man asmenishkaj neteko net girdet kad kas y jas kas bandytu det automatus). Kazhkas chia bande samprotaut jog 20 metu senumo automatas nenusileidzhia manualui (ish to komentaro patikek ilgaj juokiaus) teko lygint ~10-8 metu auto charakteristikas lygint - automatas 1sec/1.5sec acilieka (buvo lyginama ne sport car’as) taigi ishvadas darikit patys… o jej dar acizhvelgus y tai jog dar ir ryja daugiau ir begisi praschiau, senesi net genda dazhniau… o ir vazhiavimas su mech dezhe kur kas malonesnis…
Vo čia tu ir prašoviai drauge F-1 - skvencinis automatas (pavaras tik zemyn jungia vairuotojas)
Žiedines lenktynės kaip FIA GT ar DTM, na tiksliai nežinau kuriuos bet irgi sekvenciniai automatus turi
f-1 shiaip kompas pavaras jungia zhemyn, o ne zhmogus tajgi kad pac klysti taigi kas del gazo tam valdovas yr zhmogaus tixslumas, greitis ir t.t. o ne jokie ten kompaj - automatak
ArmiNUX: Tu maziau skaityk teorines specifikacijas, o isbandyk realiai. Ar save laikai tokiu profesionaliu drageriu, kad sugebetum apdeti 8 metu senumo automata su ekvivalenciu varikliu?
shiaip man labiau patinka pac faktas jog "ar tai kad tu greitas ar letas" priklauso nuo tawes pachio o ne nuo kitu mechanizmu - shiuo atveju automatu