Pirmi metai

Pirmi metai

Susisteminai?

nuotrauk is interneto Šypsena taigi pirmi metai, nuvaziuota 52000 km . 2.0 tedei 110kw. Kaip daug kartu minejau, truksta garso izoliacijos, bet visa kita yra tik + . Einamu gedimu nebuvo daug, apart tai kad kiaune nugriauze turbinos slegio slangute ir dar buvo kad trecia pavara sunkiai junges. Apie tai pasakiau kai atliko aptarnavima, ale nieko nerado, bet pasiemus masina, trecia pavara jungias kuo puikiausiai ir jokiu problemu. Vidutines sanaudos ~5.5-6 su mano vazinejimu netaupant(trasa ~160-180, uzmiestis ~120). Traukos uztenka, prie dideliu greiciu ant kelio stovi labai gerai. Reziume, is dalies nuobodus vaidybininko automobilis, nereikalaujantis daug prieziuros Cha cha

lrytas.lt/pramogos/zmones/agness-landau-i-balto-laivo-svent e-atsivede-ir-drauga.htm#.VXqG4_ntlrM

Vidutines sanaudos ~5.5-6 su mano vazinejimu netaupant trasa ~160-180 Juokiasi Juokiasi Juokiasi

jo, šita vieta ir man įdomi pasirodė Cha cha

man 5.5-6 gaunasi vaziuojant 100-130 km/h rezime Šypsenaaisku modelis kiek sunkesnis ir 10 metu senesnis

as rasiau kokiu greiciu trasoje vazineju. O 5.5-6 tai vidutines gavos per tuos metus vazinejant. Trasoje jeigu autopilotas 160, pagal pylima ir gaunas apie 6 litrus. Prie 180 7.5-8. Labai teisingi sukiai, prie 130 ~2200 rpm, prie 160 2800

vokiski dyzeliai dyzelio neima. ryja tik tojotu d-cat’ai Juokiasi

prie 160 km/h - 6 litrai ?

kuo idomi? lengva masina,jos gi prie simto net keturiu litru nesiekia

Ir toyotu benzai (hibridai) ryja - 145kmph = 8,8ltr/100km…

1352 kg jeigu tikslus svoris . Zmonos astra gtc sveria daugiau nei sitas karavanas.

visa baka iskurenai ant 160 km/h.? Blecha baikit jus vienasyk guost save ir kazka sau irodinet neirodomo. Juokas tik ima.

52k km per metus,kazin ar jis sanaudu tiksliu nezino Juokiasi

del kuro sanaudu, kadangi masina firmos, man gali valgyt ir 10, niekam neidomu Cha cha bet skaiciuoju del saves, pilnas bakas nuvaziuojama ~750 km. Va vienas minusas, mazas bakas, supilu iki 42 litru.

vat del bako tai idomiai, pvz pas mane max 42 gal kazkada ir 43 tilpo, o kolega pasieme sedana, benzina. Pas ji pribega 46 litrai Nekaltaskalbant apie kura, pyliaus gal 10 baku pro dieselio is Nestes. Skirtumas buvo nedidelis, ziema siek tiek svelnesnis variklio garsas, kuomet uzkuri salta. O o sanaudos tokios pat kaip ir su paprastu dyzeliu.

blin tikrai mazas, as i savo a6 esu 70 suvarvines per jega Cha cha

Keista. RS’e 50 Ltr.

Velnias, yra ir mazesniu - pas Auri 36ltr… Kaunas-Klaipeda-Kaunas ir stoji piltis…