Pirmi metai
Susisteminai?
nuotrauk is interneto taigi pirmi metai, nuvaziuota 52000 km . 2.0 tedei 110kw. Kaip daug kartu minejau, truksta garso izoliacijos, bet visa kita yra tik + . Einamu gedimu nebuvo daug, apart tai kad kiaune nugriauze turbinos slegio slangute ir dar buvo kad trecia pavara sunkiai junges. Apie tai pasakiau kai atliko aptarnavima, ale nieko nerado, bet pasiemus masina, trecia pavara jungias kuo puikiausiai ir jokiu problemu. Vidutines sanaudos ~5.5-6 su mano vazinejimu netaupant(trasa ~160-180, uzmiestis ~120). Traukos uztenka, prie dideliu greiciu ant kelio stovi labai gerai. Reziume, is dalies nuobodus vaidybininko automobilis, nereikalaujantis daug prieziuros
Vidutines sanaudos ~5.5-6 su mano vazinejimu netaupant trasa ~160-180
jo, šita vieta ir man įdomi pasirodė
man 5.5-6 gaunasi vaziuojant 100-130 km/h rezime aisku modelis kiek sunkesnis ir 10 metu senesnis
as rasiau kokiu greiciu trasoje vazineju. O 5.5-6 tai vidutines gavos per tuos metus vazinejant. Trasoje jeigu autopilotas 160, pagal pylima ir gaunas apie 6 litrus. Prie 180 7.5-8. Labai teisingi sukiai, prie 130 ~2200 rpm, prie 160 2800
vokiski dyzeliai dyzelio neima. ryja tik tojotu d-cat’ai
prie 160 km/h - 6 litrai ?
kuo idomi? lengva masina,jos gi prie simto net keturiu litru nesiekia
Ir toyotu benzai (hibridai) ryja - 145kmph = 8,8ltr/100km…
1352 kg jeigu tikslus svoris . Zmonos astra gtc sveria daugiau nei sitas karavanas.
visa baka iskurenai ant 160 km/h.? Blecha baikit jus vienasyk guost save ir kazka sau irodinet neirodomo. Juokas tik ima.
52k km per metus,kazin ar jis sanaudu tiksliu nezino
del kuro sanaudu, kadangi masina firmos, man gali valgyt ir 10, niekam neidomu bet skaiciuoju del saves, pilnas bakas nuvaziuojama ~750 km. Va vienas minusas, mazas bakas, supilu iki 42 litru.
vat del bako tai idomiai, pvz pas mane max 42 gal kazkada ir 43 tilpo, o kolega pasieme sedana, benzina. Pas ji pribega 46 litrai kalbant apie kura, pyliaus gal 10 baku pro dieselio is Nestes. Skirtumas buvo nedidelis, ziema siek tiek svelnesnis variklio garsas, kuomet uzkuri salta. O o sanaudos tokios pat kaip ir su paprastu dyzeliu.
blin tikrai mazas, as i savo a6 esu 70 suvarvines per jega
Keista. RS’e 50 Ltr.
Velnias, yra ir mazesniu - pas Auri 36ltr… Kaunas-Klaipeda-Kaunas ir stoji piltis…