Pirmasis jusu telefonas?
na pirmasis kuri turejau buvo motorola t2288 taciau jis kazkaip dingo viena gazia nakti is mano gyvenimo, taciau po jo seke daugelis kitu ir ivairiu rusiu. dabar apsistojusi ties nokia 3210 ir esu labai laiminga tuo
gavau is lenkijos toki siemens s6 bet greitai pardaviau.
Tada gavau ericssonaga628 —> ericssona a1018s ---->nokia 3210 ----> alcatel ote ---->nokia 3310 -----> ericsson t20 -----> ir dabartinis siemens c45 .is viso stazas 3metai
gali buti kad dar kai kuriu neatsiminiau…
DIGA-NOKIA5110-NOKIA3210-NOKIA7110-NOKIA8210
as nokiamanas… tai isgydoma?
na mano pirmas buvo SIEMENS S16, gavau uzdyka, bet taip jis subirejo, kad nieko is jo nebeliko Jauciu jis kazkada labai geras buvo, nes tik visko jame buvo, kad ir dabar nevisi telefonai tiek navarotu turi
(trukumas ziauri plyta, gal 0.5kg
) po to turejau PHILIPS Savvy visai nieko tefoniukas buvo, bet ziauriai jame truko laikrodzio ir mazas ekranas buvo
Na o dabar 5110 viskas jame yra ko reikia, bet… plyta
Na pas mane tai pirmas buvo motorola m3788, kuri laimejau viename konkurse, ji atidavau tevukui, o pats nusipirkau siemens c35, kuriuo naudojuos beveik metai! Ji pakeischiau nebent i m35, arba ME,S,SL45!
Pirmas mob. pries kokius 5 metus buvo pirktas sagem 715 tais laikais buvo labai mazas.
Pirmasis buvo Nokia 1610
Siemens C28. padovanojau mamai
Namo pirmas buvo( Nokia 1611) geras aparatas turu kaip antikvariata su sviesos elementu,paskui turejau(Philips flaer tap sau savvi ) neblogas aparatas. ( Ericsson A1018s ) puikus aparatas tik eigu SWEDEN gamibos, pasku( Ericsson A2618s ) labai geras aparatas taip pat SWEDEN gamybos be bugu ir dirbo labai gerai. O dabar turiu ( SIEMENS a35 ) vokitijoje pirktas neristas buvo tik viena nepatogei skaititi zinutes o viso kito puikus aparatas.;
Pirmas buvo plyta (Nokia 1611) paimta is Bites tuo metu uz nuostabia kaina per krasto apsauga uz 100 lt.Dar atsimenu buvo prestizinis telelefonas
mano pirmasis telefas buvo motorola startackt lygtais pries kokius 4 metus,patom seke bosh kazkoks, diga ,nokia 3110,3210,alcatel 301,ericsson a2618s, a daba su siemens c45 sedziu,o kiti visi issimete pas gimines ir draugus tik bosh akumas isejo ir diga issimaude, a daugiau dar visi veik.
DIGA valdo! jou ir mano pirmasis buvo senute DIGA pirkta berods uz 150lt… gal pries 3 metus… gal maziau bisky
mano pirmasis buvo nemirtingas "NOKIA 5110", po to ejo NOKIA 3210, NOKIA 6210, o dabar turiu Siemens S35
pirmas - Nokia1611, uzh kuri tada mokejau 400LTL
tarnavo 3-4 metus jei neklystu pakol numiro sava mirtimi (kazhkas ten sugedo, tingejau taisyt)
antras - N5110, lyg shio laiko tarnauja vis dar .padovanotas (ne pavogtas, o padovanotas)
trechias - N3210 - lyg shio laiko tarnauja dar (padovanotas)
O dabar dzhiaugiuosi Siemens S35i (paivairinimui gyvenimo nokia pakeichiau i Siemens)
kaip turejau - taip ir turiu n3210
pradejau nuo alcatel OTC, paskui seke erikai 1018, 2618 po to R320 erikas po jo erikas r520 po to r380, Siemens C45, erikas 2618 ir vel r320 pats geriausias!
pirmasis buvo AEG, tokio dar vieno egzempioriaus ir neteko matyt daugiau. pirkau ,kai dar tik pradejo gyvuot Bite GSM. tik po kiek laiko saluonuose pasirode 1610 uz 700lt manasis buvo vos ne perpuse trumpesnis nei ''plyta ‘’
rodos bangoje kur visi telefonai yra, jis pats pirmasis is AEG
Pirmasis buvo Motorola 7500 (o gal 5700) - prieš 6 metus kitokių nelabai ir buvo, po to atsirado Philips Fizz, Diga, Sagem 939, kuris atlaikė gana ilgą laiką ir dabar dar veikia :-), po to prasidėjo Siemens era - pradžioj C45, o dabar S45.
NOKIA 3110 joooooo ilgiausiai pas mane isgivenes telefonas