Pirmas
Sitam buvau uzraukes visus langus 90%
ta violetava spalva kažkaip nelabai man
baklazanine spalva o ne purple
baklazanu ir buvo pramintas
o kaip cia dar nesupuves
sitie dar baika jei priziuri nepuna, bet turejau ackarika tai galvojau apsizenisiu su juo nes puvo ant akiu. Vaziuoji ir girdi kaip ackarikas rudija
zaicas aš toks laimingas jog savąjį pardaviau
soprano-> as galvojau jau reiks apsizenint ir pastatyti prie tvoros kad daputu, bet nusisipsojo ir prastumiau, bet su dideliu -
Dabar jus man atsakykit normaliai, normalus zmogus, nusipirkes MB kad ir ta supista ackarika e klases, nu kaip ir visi zmones, nuplauna, tenka ir po druskas ir po zvyrkelius pravazinet, juk tai visgi automobilis o ne meiluze, ir jam nx jis puva ant akiu, slenksciai, sparnai, arkos, durys, bagazine, tai nx jis ta gaidy aptvarko, ir duria nx kuo toliau kad nematytu. Ir dabar jus man atsakykit, ar jis kada nors vel pirks mersa? Nemanau. Tai ka tie jobnuti merso koncerno vadovai masto? Gal banginiai ir nepelyja, bet paziurekit i visus modelius, ejusius po to, ackarikas rudyja kaip sabaka, banginis naujas w220 rudyja ****ec net geda darosi kaip, kas antras gatvej parudyjes, mersai ml rudyja, c klase iki 2000 ir po 200 pelyja kak nada. *velniop* ta mersa tikrai nepirksiu nx atsakau. Audi tai kolukiecio masina, tai kas lieka, tik bmw. Bet ana irgi ■■■■■■ su savo nepanetkem. Reikes imt LEXUS sekanti.
Grazus sitas
rafinuotas-> sitie W140 nelabai ir puva