Pirmas šiemet

Pirmas šiemet

Na va, o as siandin prabimbinejau…sveikinu

Jaxon ferox vobleriukas jei neklystu Laimingas, o seip malacius Gerai, kokia cia diena pagavai siandiena ar kada cia ???

Gerai malacius…

Gerai

nieko ypatingo- upetakiukas 35cm ir kudas kaip stipinas, na bet vistiek pirmas. ir dar fotke nevykusi- nupleskinau belekaip ir net nepatikrinau ar gavosi normaliai… gaudziau sestadieni. zvejyba aprasiau laimikiu temoj.

As irgi noriu Liūdnas

Deivisga o tau sitas Feroxas (spalvinimas turiu omenyje)daznai pasiteisina ar tu cia pirma kart ant jo ???

Gerai

to Shimano: Ferox’ais gaudau ne vienerius metus. Kibus visu spalvinimu ir dydziu ferox’iukai. Juos griebia visos plesrios zuvys. Jais esu pagaves daug upetakiu, lydeku, sapalu, eseriu ir keleta kirsliu. Anksciau sio spalvinimo nemegau (guledavo dezuteje beveik be darbo, na gal tik lydeku ir eseriu buvau pagaves)- daugiausia gaudydavau: tigru, raudongalviu, skumbre, upetakiuku. Nuo uzpernai laimikius pradejo dovanot ir sio spalvinimo modelis (upetakiai, sapalai, eseriai, lydekos)- net pastebejau tendencija, kad ji dazniau bunu linkes uzsikabint is ferox’u.

Ignoruoju

cia kokiam upeliuksty taip Cha chatipo laukiu atsakymo Cha cha

sis feroxiukas tai vienas sekmingiausiu masalu man gaudant upetakius, tik gaila kad as jo liezuviuka sugebejau pernai nulauzt, bandysiu iklijuot savadarbi, bet reikes nusipirkt dar viena normalu Šypsena

tai turbut jau uloi arba tam rajone pagavai nes tokios spalvos ten topines ant ju ko gero geriausia kimba dzukijoi Šypsena

va ta juj bėda, kad lezuvėlis nepatvarus, ne kap Rapalos, pranasumas- subtilus agresyvumas ir tinkamai reikiamas panirimas!

Deivisga, o tai pirmojo sezone nepaleidi??? su paskutiniu kebliau, nes nezinai kada jis bus…

Gerai