Pirmas siemet karsis
1,240kg masalas zirnis
Geras laimikis. tik idomiai kad kazkodel ant slieko neima.Man ant kukuruzo eme
Jama ant slieko
baikit jus tuos cigareciu pokelius, skarbonkes, butelius, pusles, telefonus, tapkes ir kita sshhuda prie zuvu deliot
Vycia® nepatinka neziurek o tai ka det tada kad ismiera aiski butu
kai nieko ner prideta tai sunku orentuotis koks didumas zuvino
Sveikinu gražus
vaiskas, nepisk proto . kas kaltas kad pas tave oreantacija sutrikus? jai jau taip noris dydi parodyt tai galima meskere sone padet. ar cia ne su meskere pagauta? vienu zodziu slyksti foto
Kad ir kokia fotke bedetum,vistiek kazkas prie jos prisifis
kur ezere, tvenkiny? gal rajona bent pasakytum
Vycia® meskeres det nevalia atsiras gudruoliu kurie pr—is kad meskere negera ir t.t ir panasiai
ricka28, o tau paciam sita foto grazi ? paziurek i laimikio foto virs tavosios, gal truputi supratimas ateis kas yra laimikis ir kaip ji fotkint. Gal pamatysi riba tarp laimikio ir mesos, ko paciam ir kitiems “cigareciu pokeliu” megejams nuosirdziai palinkeciau
Vycia®
palik ramybėj tą cigarečių pakelį
aš irgi mečiau rukyti
Foto auksciau - o kur cia laimikis matosi? Negyvos zuvies galva, i kurios burna dar kablys isegtas
Vycia® nepagauna nieko ,tai tik komentarus dauniskus ir raso
Vicia Muselininkas.Kitu atsiprasau,nenoriu izeisti
Cia menui ir menininkams vietos nera Mastelio prie zuvies reikia, ir pokelis tai man universaliausias. Laimikis neblogas tik mazai. Rukyklos nekursi del vieno, i kamera det gaila, praras skoni. Galejai paleist
Skonis is kameros gal ir nebe toks,bet per jonines su alumi bus .O iki joniniu tikiuosi i da koki pagausiu.
ricka as butent del tos priezasties ir nieko nededu zinovai uzknis patarimais
o karsiokas man tavo patiko