Pirmas siemet karsis

Pirmas siemet karsis

Gerai

1,240kg masalas zirnis

Geras laimikis. tik idomiai kad kazkodel ant slieko neima.Man ant kukuruzo eme

Jama ant slieko Taip

baikit jus tuos cigareciu pokelius, skarbonkes, butelius, pusles, telefonus, tapkes ir kita sshhuda prie zuvu deliot Veee

Vycia® nepatinka neziurek Užsispyręs o tai ka det tada kad ismiera aiski butu ??? kai nieko ner prideta tai sunku orentuotis koks didumas zuvino Kvankt?

Sveikinu Taip gražus Cha cha Gerai Gėlė

vaiskas, nepisk proto . kas kaltas kad pas tave oreantacija sutrikus? Cha cha jai jau taip noris dydi parodyt tai galima meskere sone padet. ar cia ne su meskere pagauta? vienu zodziu slyksti foto Veee Blogai

Kad ir kokia fotke bedetum,vistiek kazkas prie jos prisifis Mirkt

kur ezere, tvenkiny? gal rajona bent pasakytum Laimingas

Vycia® meskeres det nevalia atsiras gudruoliu kurie pr—is kad meskere negera ir t.t ir panasiai Juokiasi

ricka28, o tau paciam sita foto grazi ? paziurek i laimikio foto virs tavosios, gal truputi supratimas ateis kas yra laimikis ir kaip ji fotkint. Gal pamatysi riba tarp laimikio ir mesos, ko paciam ir kitiems “cigareciu pokeliu” megejams nuosirdziai palinkeciau

Vycia® Labas Cha cha palik ramybėj tą cigarečių pakelį Cha cha aš irgi mečiau rukyti Taip

Foto auksciau - o kur cia laimikis matosi? Negyvos zuvies galva, i kurios burna dar kablys isegtas Baisus

Vycia® nepagauna nieko ,tai tik komentarus dauniskus ir raso

Vicia Muselininkas.Kitu atsiprasau,nenoriu izeisti Apkabinimas

Cia menui ir menininkams vietos nera Špyga Mastelio prie zuvies reikia, ir pokelis tai man universaliausias. Laimikis neblogas tik mazai. Rukyklos nekursi del vieno, i kamera det gaila, praras skoni. Galejai paleist Taip

Skonis is kameros gal ir nebe toks,bet per jonines su alumi bus Gerai.O iki joniniu tikiuosi i da koki pagausiu. Mirkt

ricka as butent del tos priezasties ir nieko nededu Veee zinovai uzknis patarimais Nežinauo karsiokas man tavo patiko Taip Gerai Gėlė Apkabinimas Apkabinimas Apkabinimas Šypsena