pirma bala uzsidirbau
vazineju jau tris metus, bet problemu su policija neturejau,
o uzvakar vat virsijau greiti 12km/h (vaziavau 82)…
50 Lt. ir vienas balas!!
dabar ir man jie nepatinka…
uzuojauta,visiems tie :k gadina gyvenima ir nervus
Negalejai sutarti 25 Lt ir 0 balu?
Sveikinu. Gal tau tik tiek užteks. Ir linkiu, kad nepradėtum, kaip kai kurie inkšti, kad vot pažeidžiau ir dabar tie padlos mane nubaudė. Taip pat linkiu važinėtis laikantis KET
vazineju jau tris metus, bet problemu su policija neturejau,
o uzvakar vat virsijau greiti 12km/h (vaziavau 82)
Matos, kad patirtis maza. Is mentu uzfiksuoto greicio fene reikia atimti 3 kmh, tai priklauso pagal istatyma ir tada pasiskaiciuok.
jie ten trise su kazkokiu kursantu buvo, tai nesikalbejo…
o beje kaip ten su tais balais?
prie sovietu atsimenu lyg ir skyles teisese musdavo, tai ka jie su centru kokiu nors kiekviena karta susisiekineja ir tikrina?
Jie paprasciausiai grize iveda i kompa visa informacija apie israsytas baudas beje neverta sielotis dar gali nemazai balu susirinkti jei as neklystu tai tik po 10 atima teises
Beje as uzsidirbau 4 balus uz nieka tipo nepraleidau bobutes sliauziancios per gatve …Ji net nesiruose eiti…As buvau pristabdes bet kadangi ji nesiteike eiti tai numyniau toliau ir apturejau 4 balus bei 150 lt islaidu
Bus dar tų balų, nepergyvenk
Pirma, bet ne paskutini, taip kad nera del ko pergyventi, ypac jei buvo uz ka
Nors jei per 3m. pirmas kartas, tai tamsta gali buti daug kam pavyzdziu
Jei sudeti visus balus kuriuos as gavau per 6m. tai butu kokiu 30, bet niekam nelinkiu siekti tokiu rezultatu
Tik tiek gavai ir dar kas nepatinka? Mes su tevu is utenos ant 180 varem, norejom isbandyti maske, tai gavom 1200 Lt baudos ir prarado teises.
Tie mentai, tai svolaciai.
Tai reikejo daugiau spustelt vistiek ar 180 ar 250 bauda nuoto nesikeicia
250 jau nebebaustu… Masinos nepastebetu
Reikejo sakyti jiems, kad paklaida radaro pagal taisykles yra 5 km/h vairuotojo naudai, taigi butum virsijes tik 7 km/h. Bauda 10-20 litu
Juk turejo but pirmas kartas
nuo to niekas nemyre
Manau,jog net nebuvo reikalo naujai temai iskelti…
tokias nuobaudas ir kur kas didesnes kasdien gauna daugybe vairuotoju