Pirkčiau

Pirkčiau

Pirkčiau 318 i/is/tds touring. '93m — '97m. Privalumai: ragai, lieti diskai, klimato kontrolė Neužmušta! Tvarkingos ieškau, o ne lavono už kapeikas. * Skype: MSCO-9U * El. paštas: [email protected]* Mob.: +370 610 48181 * PM

ir butinai stopai turi but su balta juosta,nes uusipi… ieskot touringui

normaliai Cha cha

geras pasirinkimas…zokniuose stovejo pries pora savaiciu,zemintas,ratukai,ragai,oda,klima 318tds 2500e sparniukas lenktas,ziurejosi tikrai gerai,metai nepamenu

as kaip aukstas, tai man jame vietos salone mazai ir jaucuos nepatogiai Nekaltas

daug kokiuose masinose aukstiems riesta…tiek a4,vectra,3er ir tt…ilgazarniams kitos masinos skirtos…pvz audi simtas Cha cha

dr002, paimčiau, jeigu tikrai tvarkingas. trevetas, o kas sakė, kad man reikalingi tie stopai ?

nezinau realiai,nes nesidomejau tokia masina,tai tik tiek,kad krito i aki,graziai ziurejosi Gerai

todel kad su ryzais posukiais lievai atrodo labai Blogai

dr002, aj bet čia Šiauliuose ? Per toli bišk… Arčiau Vilniaus gerai būtų.

trevetas>o posukiai pagrindinis kriterijus nepirkti masinos? Nekaltasaisku,su baltais graziau…bet ne posukius perkame Mirkt

gerai atrodo Šypsena

ne pagrindinis aisku,bet man jie labai daug vaizdo dadeda,o nusipirkus masina visada norisi ja padaryt grazesne,det ratus ir t.t o vat situ touringu stopai labai retas daiktas pardavime,nebent uzsisakyt kokioj firmelej bet kainos sumele gera Ufff

touringai isvis musuose retenybe,taipogis ir stopai problema

kada pats galvoju kazka panasaus ivaldyt Cha cha

o as apie ta naujesni 3er touring pasvajoju Girtas

auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=13 10219gal ne i tema,bet Žliumbiaauto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=13 87654svajone

jei tavo svajone butu ne 2,0d, o 3,0d tuomet verta butu apie ji svajot Cha cha

as apie kebula,o ne motora…motoras dik bendzininis bus Taip