Pimiento de Padron
Gavosi!
Naujas derlius. Pravedžiau degustacija - nuostabaus skonio gurmaniškas patiekalas Likau sužavėtas
Eskursija į daržą - [banga.balsas.lt/lt/2content.diary_view_my/2406416-=(987443747](http://banga.balsas.lt/lt/2content.diary_view_my/2406416-=(987443747)
Dėkingas Zhulikui už sėklas Triūsas ir pastangos buvo vertos rezultato
ir kokia tos žolės nauda organizmui?
Kaži durnesnį klausimą kas sugebės užduot ar ne
kas per bjauri boba
Joooo, ana kaip erke
Turi ivykti meet,ingas,kad visi nuo tosios zolios gautu nauda ir varzytusi decibelais ant tualetouso skyles,gimdymo metu.
aš tik paklausiau, kuom tas padronas toks ypatingas, kad anun čia untiek garbinat?
As tai kazkodel palaikau Karlita, kas ji bebutu
turetu buti pimiento de padron
Gali būt, buriatai, gali būt , pataisau…
O pas mane siltnamyje jie jau pradeda raudonuoti - bus is ko gamina adzika!Nes pirkti turguje cili pipirus,kiek per brangus malonumas - 20 lt/kg. Tiesa,kai kepiau juos pries koki menesi ir i cia \buvau sudejes nuotraukas parties proceso,keli buvo papuiole keik didesni ,nei sitie,kur yra Tamstos nuotraukoje.Turiu pasakyti,kad buvo netgi labai linksma
- is kart prisiminiau ju apibudinima kaip rusiska rulete.
Šitoj lėkštėj buvo 4 kandantys pipiriukai, bet ne didieji, o iš mažesnių. Ispanų forumuose skaičiau jog tų aitriųjų kiekis priklauso ir nuo laistymo, ir nuo saulės, ir nuo grunto - vienžo nuo labai daug… Klaipėdoj jau buvo pasirode čili pipirai po 7 lt/kg, tokie kaip pernai kad naudojau pagrinde adžikai, bet greit išpirko. Manau užveš dar, pernai pigiausia sezono kaina buvo po 3 lt/kg.
Karlita, kaip nežinantis nežinančiai pasakysiu - šitiems smagu pasmaukyti, kai gali kažkam neatsakyti į klausimą. ir paskui paberia užuominas kontekste, kad adžiką iš šių pipirų gamina. To biš, aromatingi ir aštrūs. Ir tuoj paaiškės, kad apie adžikos tikrumą nieks geriau už juos neišmano
Dar vienas smaukalas apsireiškė… Ir iš kur čia tiek visokių idijotų privisę…
o tai kad cia ju deficito ir nebuvo