pimas 2015metu pirkis
piotrai ka turi universalaus dyzelinio 05-10 metu ?
Su Naujais dalyviai! 2001m. 2001metu, 3.0 salerka (142kw). Mechanika. Nedirba vienas purkstukas, ant stogo ir dangcio yra keletas krusos duoduciu. Kuriasi, vaziuoja, 20km iki vietos parvaziavo. Nupirkau nauju metu proga telefonu, pats neciupinejau, kaina 2350e (pigiau nebus).
net tik purkstikas nedirba bet ir stumoklis greitai kiauras bus
Piotrai, kaip pramust ford’a pirktas DE
gobelens, vudzio prasyk
VIN’as —> 2004m. bmw 525d (e60), 2010m pegeot 107, 2001m Nissan x-trail, 2007m ford s-max, 99m vw golf 4, viskas kas like is seniau. Galvojau kazkiek laiko nepirksiu nieko, paziuresiu kokia rinka bus porps menesiu begy. Sita bmw net pats nezinau kodel pirkau, gal del to kad su naujais pasveikino ir kad pigu, prabiego net neklausiau p.s. masina vokietijoj randasi, kaina su parvezimu
vudis tik skandinavija valdo
piotrai, ne vienos masinos neturi pazystamas italijoj 2 sav sedejo ir tralo nesurinko, nes lietuvoj masinos pigesnes
Turejau toki. Vienam kavàlke buvo 0 kompresijos italai sake purkstukas nedirba
Sake dabar Lietuvoje labai gerai perka masinas perekupai patys tuoj su jom vazines kasdien vis su kita
Brangu
MindosaS —> pigiau nesigauna Garderobas —> iki nauju pirko kaip siproteje tautieciai, po nauju ziuresim kaip bus, bet turiu nuojauta kad nieko gero nebus.
Va masinu metai persiverte, tai tures must kainas
laukiu vienos masinos, dabar praso 8500 eur, po 2 men pirksiu uz 7000 eur
VIN’as, lauksi lauksi ziuri p!st ir nera
Garderobas , o man px siaip tai dar ir nereikia man jos
Garderobas —> aha, dar tech apziura pravaryt ir naujas ziemines padangas uzdet turesiu, kad mokieji klientai pirkdami masina uz 2000e neturetu papildomu rupesciu, nes “kas pinigus moka tas ir salygas diktuoja”
VIN’as tai tu pirk mano audi
Petrai, bet kazkaip keistokai gaunasi, kai nuvarai pirkt masinos ir negali nupirkt, nes pardavejas stovi issiziojes ir nezino ka daryt, masina be numeriu ir nera kaip jos parsivaryt?