pilvo sokis

pilvo sokis

Laba diena, zmonesLabas
vat, girdejau kad norint gerai ismokti sokt pilvo soki, reikia pradet mokytis nuo mazu dienuŠypsena tai norejau paklausti, gal kas zinot kur Klaipedoj galima ta dalyka ismokt? zinau, kad tikrai Klaipedoj kazkur moko sokti pilvo soki (per "Skersgatvi" cia kazkada rode) tik nezinau kur tiksliai Žliumbia
o as labai labai noriu…

ir isvis, ar jum patinka pilvo sokis?
man tai ziauriai grazuMyliu liabai liabai patinkaNiam niam

Man tai nelabai patinka, bet neturiu nieko pries. Jei internete nieko nerasi (o taip turbut ir bus), paskambink i informacija - turetu zinoti.

to priplaukus

uj jau tame internete knaisiojuosi apie savaite ir niekur neranduKanda
verksiuŽliumbia

Man kazkodel nelabai patinka, bet aisku cia skonio reikalas Mirkt Man per daug blizguciu ant tu shokeju Cha cha
Sekmes shokant LabasTūsas

Man liabai patinka pilvo sokisGerai Taciau tikrai nezinaun kur ji galima iamoktNe Bet girdejau, kad ji galima sokt tik kai lasinuku nemazai turiMirkt

Tai lieka informacija. Nieko geriau neisrasi

man visai nieko Mirkt gal noreciau ir pati ismokt Drovus Laimingas Cha cha girdejau,kazqr prie pempininq pazistama ejo Nekaltas Taipnzn qr tixliai Nežinau

o pilvo reik didelio?V Cha chaas tai kazkaip mokintis tai nenoriu Nekaltas Cha cha

na gal ir grazu, bet deja nzn nieko;]

pilvo soki galima ir paciam ismokti, mano brolis moka laibai fainai Šypsena siaip reikia tik treniruot, mankstint pilvo raumenis ir treniruotis laikui begant sawaime iseis

agha, lašinukų reikia Cha cha Taip Cha cha Nekaltas Širdis~

Oj liuks!!! Niu man tai pasaka, labai grazu!!! as uz! Gerai

lasinukai nebutini, akcentas pilvo raumenyse slypi

nueik i sinbado oaze ir paklausk padaveju, sokeju ar dar konors. turetu zinot Cha cha siaip gal kakadu? jie ten visokiais uzsiimineja… Nekaltas

kazkaip nelabai tikiu kad paciam galima ismokt Nekaltas n gal ir imanoma, bet tik kazka panasaus i pilvo soki siaip vistiek reiktu bent jau konsultacijos profesionalu

as pilvo soki soku kaip moku ir kitiem tai patinka Šypsenair tikrai niekur to nesimokiau taip gaunasi savaime Šypsenatiesiog reikia issijausti i muzika ir aplinkui nieko nematyti Šypsena

Gal ir nieko Gerai Mirkt O kur mokintis tai nežinau, niekada nesidomėjau Ne Nekaltas

Man irgi labai patinka Taip Žvaigždė

…gal ir grazu, bet tu shokeju pilvai buna negrazus - jokio presiuko… Pavargęs