pilvo sokis
Laba diena, zmones
vat, girdejau kad norint gerai ismokti sokt pilvo soki, reikia pradet mokytis nuo mazu dienu tai norejau paklausti, gal kas zinot kur Klaipedoj galima ta dalyka ismokt? zinau, kad tikrai Klaipedoj kazkur moko sokti pilvo soki (per "Skersgatvi" cia kazkada rode) tik nezinau kur tiksliai
o as labai labai noriu…
ir isvis, ar jum patinka pilvo sokis?
man tai ziauriai grazu liabai liabai patinka
Man tai nelabai patinka, bet neturiu nieko pries. Jei internete nieko nerasi (o taip turbut ir bus), paskambink i informacija - turetu zinoti.
to priplaukus
uj jau tame internete knaisiojuosi apie savaite ir niekur nerandu
verksiu
Man kazkodel nelabai patinka, bet aisku cia skonio reikalas Man per daug blizguciu ant tu shokeju
Sekmes shokant
Man liabai patinka pilvo sokis Taciau tikrai nezinaun kur ji galima iamokt
Bet girdejau, kad ji galima sokt tik kai lasinuku nemazai turi
Tai lieka informacija. Nieko geriau neisrasi
man visai nieko gal noreciau ir pati ismokt
girdejau,kazqr prie pempininq pazistama ejo
nzn qr tixliai
o pilvo reik didelio?V as tai kazkaip mokintis tai nenoriu
na gal ir grazu, bet deja nzn nieko;]
pilvo soki galima ir paciam ismokti, mano brolis moka laibai fainai siaip reikia tik treniruot, mankstint pilvo raumenis ir treniruotis laikui begant sawaime iseis
agha, lašinukų reikia
~
Oj liuks!!! Niu man tai pasaka, labai grazu!!! as uz!
lasinukai nebutini, akcentas pilvo raumenyse slypi
nueik i sinbado oaze ir paklausk padaveju, sokeju ar dar konors. turetu zinot siaip gal kakadu? jie ten visokiais uzsiimineja…
kazkaip nelabai tikiu kad paciam galima ismokt n gal ir imanoma, bet tik kazka panasaus i pilvo soki siaip vistiek reiktu bent jau konsultacijos profesionalu
as pilvo soki soku kaip moku ir kitiem tai patinka ir tikrai niekur to nesimokiau taip gaunasi savaime
tiesiog reikia issijausti i muzika ir aplinkui nieko nematyti
Gal ir nieko
O kur mokintis tai nežinau, niekada nesidomėjau
Man irgi labai patinka
…gal ir grazu, bet tu shokeju pilvai buna negrazus - jokio presiuko…