pilvo apacios skausmai
tai va. sedziu darbe ir po piet labai pradejo skaudet pilva, t.y. jo apacia. nuo ko?!?!?! gal ne ta ka suvalgiau - nes pries keletu dienu jau buvau apsinuodijus, bet tada skrandi skaudejo!!! bet siandien nieko ypatingo ir nevalgiau. menesinem dar ne laikas - tai iskart atmetu! gal koki veiksminga skausmo malsinimo buda pasiulysit - nes jau
gal tavo dienos atejo, kaikuriom mergom per tas dienas skauda pilva, bet tai gal kad buvai apsinuodijusi
o gal tau ciklo vidurys?
gi sakiau, kad nea man jos dar po geros savaites - ir niekada nieko panasaus ju metu ir pries nebuna…
tai tada gal nuo apsinuodijimo
o ka daryt?!?!? turbut geriausiai ka galiu padaryt - tai dinkt is darbo
bet dar negaliu
giliai kvepuok, gal pades
reiks pabandyt - pakeliui namo, nes darbe tai niekaip - tai kas skambina, tai ten nueik, tai ten…
nu tai jei po geros savaites, tai kaip tik dabar laikas tokiems skausmams. Man pilvo skausmas pries pusantros savaites visada prasideda. Beje man anksciau pilvo irgi niekad neskaudedavo, bet organizmas keiciasi su metais. Kitu atveju gali but kokia infekcija ar pan.
o man kartais buan neij sio neij sto taijp nudiegia pilvo apacia kad rek susirietus is skausmo…
Nu jei skauda tiek, kad dar sedi prie interneto, tai gal ir nieko rimto. Siaip as po vieno tokio skausmo priepolio sugebejau issikviesti greitaja ir atsiduriau ant operacinio stalo. Taip kad stebek save.
ir kokia gi buvo diagnoze?
Galetu Banga pasiulyti bangieciu kalendoriu, zinotume kada ir pas ka i svecius uzsukti
vakar ir vel buvo priejau išvados - kad man negalima valgyti kriaušių
nes ir tada, ir vakar as jas valgiau…
Jei jau labai megsti kriauses,tai nulupk zievele.Taip daro mano teta.Kai suvalgo neluptas- raizo pilva visa diena.
kokia geneali mintis!!!
hmmm…niekada apie tai nepagalvojau… na, bet artimiausiu metu aš gal geriau jų nevalgysiu.
man irgi taip buna… idomu, kodel…?
o man taip nebuna ir isvis man niko neskauda tik nesuprantu kodel