Pilnas miestas girtu nepilnameciu

Pilnas miestas girtu nepilnameciu

Piktas uzknisa kai dar vos kokias devynias klases baige, o jau vos ant koju besilaikantys po miesta sliauziojaPiktas

Neziurek, ir viskas bus O.K…

Tai cia dar nieko as galeciau septintoku ir septintokiu ant koju nestovinciu parodyti.

Tai ka shvenchiam? Cha cha

o vat nesuprasi ka jie ten svencia.
cia turbut is to koncerto kur kalnu parke vyksta tai kai nemokamas tai visi ir renkasi pagert is tevu pinigu prisipraseŠypsena

Gal kas idomaus ten pas jumi vyksta? Aš nekaltas

Esi visishkai teisus. Ka tik ish ten gizhau: tiek girtu ir apsirukusiu vaiku dar nemachiau. Shakes! Vaikshto mergaites po 10-12 metu ir prasho visu po 50 ct. O veliau jau voliojasi visur aplinkui Piktas Kas per jaunimas?

kaip baisu…

vaikai ka bepasakysi

o taw ka litu truxta pagert gerai? :slight_smile:

As sito nepastebejau nes i miesta nedaznai iseinu.O jei taip yra…tai as nuosirdziai tikiuosi,kad jie greitu laiku susipras ir viskas bus gerai.

Zinoma po ju bus kiti ir dar kiti,bet toks jau tas gyvenimas Liūdna

As jaunesne budama irgi daug ko esu prisidirbusi,bet kaip sakoma"piribisilas"ir dabar viskas gerai,man net negeda del to…as juk buvau jaunute durnele amzius toks.

nu jo ~12 meciai wos ant koju stowi, rooko… fee… baisu ziureti. malaletkos iki papu wos daauge… baisu.
o wakar gi Saules smugis buw kalnu parke. is/i ten wisi ir ejo.

nu tavo nikas labai tinka prie tokiu …Cha chaCha chaCha cha

Ech…nu ka che gali padaryti kiekvienas savo rejkalus laj zhiuri.Vis viena joo y prota neatvesi.Galbut po keliu metu jeu praejs shita alkoholio ir rukymo manija vajkams?

liktais pats negerei kai devynias klases baigiai

susipras jie tik tada kai susigadins gyvenimeli! alkoholis ir narkotikai niekada prie gero nepriveda.

Palangoj geriau ten juk penkta ryto kas antras girtas, shtai 15metis i bala nuvirtes, kaskart vaziodamas zhinau bus tas pats, bet geresnio poilsio niekas neras! (berods teip) Cha cha

As astuonias klases baigiau! Bet nesakyk kad visi sliauzioja po miesta !
As jei prisigeriu tai einu namo miegot!Piktas

Šikšnosparnis Jo pritariu gerti galima tik pasislepus!! Ir niekam nematant!!! Šikšnosparnis (tokio amz. vaikams that is)