Pilkius 04. 11
Mldc daliwis Qrmis. priesingai nei intike - realIbej linksmas, ir numerio remelius padovanojo, ir atsuktuva paskolino fone matosi ir “mano” subarikas. va i ji alfa iskeite
numeris: FyZE!
gera masina, spalva baisesne turbut tik buros galetu buti…
o cia kas nors abejojo Qrmiu? nebent kokie pdrylos, nepazystantys face to face
gainiojau kazkada toki, tokios pat spalvos kuri laika, tai niekaip man ta panele neprilipoimg845.imageshack.us/img845/6404/img9603k.jpg
nu ir kaip… dyzelis geriau nei duja?
rhc - kol kas tai tikrai geriau nesamone biski, kad mechanas - labai daznai pavaras reikia metyt jei pedaliu paspaudi
quattre - nu po nuotraukom Qrmis tai dazniausiai lievai pasirodo
sharr - cia tikiuos tik tavo nuomone, ar visu daliwiu?
Buvęs taxas
pagaliau daugeja daugeja E60 ir E90 gatvese
tautieciai atsinaujina ir greitu metu E39 ir E46 praktiskai nebeliks gatvese kaip E36 ir pan.
^ aha, greitu metu visi mašinas po 30k susipirks
konkreciai sits Germanijoj gyvens…
o man spalva visai nieko
kiek kainavo jei nepaslaptis? Šiaip patys krastos darbuotojai pripažysta, kad iki facelifto gaiduva biškių šitie
o cia metalikas?
^ tikrai jau nebeuzilgo tie laikai kai, lietuvos autoparkas atsinaujins! tai bus pradzia liudnu dienu valdzios atstovams, nes prades nebesurinkti mokesciu, nes tech apziuras visi praeis is pirmo karto. kris ir degalu pardavimai, nes dyzelino LEGENDINIAI/KULTINIAI bemve varikliai naudos tik 5 litrus 100 km. Ir ateis tada pasaulio pabaiga, ir nusieleis is dangaus jezus kristus, viespats ir bus lietuvoje taip kaip ir danguje per amziu, amzius amen.
Proteinas - cia plastmasikas
Sandman> per amžius amen dabar atCiklaupiat ir palaižot bmw sklendes
aišku
servisai turės darbo - operuoti sklendes ir aš ant kiemo operuosiu bmw savininkams sklendes. už pigiai
35lt už mašinos plovimą ir salono valymą gera kaina