piktas velns?

piktas velns?

bl juokas ima, hondistas lipa ant saab’o Juokiasi. Tu sesk ir pravazhiuok. Aero netgi teko bandyt Blogai Bishki valyt ir vsio, nei ten handlingo normalaus nei ka, beto universalas barshka Blogai

Vairuotojo pozicija liewa. Shitas buvo konkurentas man rods, BMW 5er ir MB E. Tai ten nera ko lygint , sakykim E39 su 95

apie aero visai pagalovciau. bet kuris atrodytu taip kaip sitoi foto. o realiai dazniausiai buna kazkokie pencininku palikimai

SAAB man seniai patiko Juokiasiman daug ką norėtųsi dabar paturėti- CLK, 9-5, ACC 6gen. Bet imant pagal kainas, gonda gaidis gaunas

Domo-Kun – yra tikrai uzhlaikytu ir geru variantu, bet iki sporto tai jau kaip iki kosmoso. Tad jei ieskai kazko gyvesnio, tai i shita geriau nezhiuret. Robis - teisingas pastebejimas apie Hondas ir ju kainas Gerai Hm…CLK, man jie Gerai…ish ishvaizdos, nes neteko net sedet tokiam Šypsena

nu atsiprašant, kai CLK kainuoja kiek 6gen. Accord kupas, tai bbd aš Blogai

abejoju, ar kada nors zhiurejau CLK kainas Tūsas. Butu perdaug keista, kei kainOtu panasiai kaip akordeono kupas Blogai

o tu pažiūrėk. Dabar tik atpigo akordeonai, seniau 3.0l po 17-19gabalų ėjo, dabar vienas kitas variantas yra ir iki 14k., kai CLK eina neblogi už 17k. Lt Mirkt

valyt valyt sitas. is vietos tai saabai niekada nevalyno ir nevalins… bet nuo astuom iki simtodvim Valio Valio ValioAisku - kieti kaip velniai. Siaip jutubej yra pafilmOta kaip stockai “nivalyt” Cha cha

visu pirm, SAAB ne sportine masina. anyway, ka pratysiu su savo, buna nustebe, bet pas mane deze trumpesne. tik po lietaus be rysio vazinet, nes prie 60-70 2 begiu kasa asfalta Juokiasi

visa laime, kad daug kam saabu dizainas nepatinka ir kad jie ‘labai genda’ ir brangus islaikymas kaip nezinau ko Juokiasi tai nors nepamatysi saabo taip daznai kaip kokios bulkos ar slyvos

aikit jus valytuvai Mirkt Bet youtubes filmukuose valyt nerealiai Vau! Reiks nusiust pora video vienam savinYkui, kad apsiraudotu Juokiasi

9-5 jau zymiai daugiau matosi nei kokiu 9000

nes 9000 atgyveno jau. arba supuvo arba isdauze arba i rusyna iskeliavo. bet siaip ziauriai noreciau 9000 aero jOdo Girtas

jau gereu volvo T5 Šypsena ten nors variklio garsas Apkabinimas

siaip tai aerai stockiniai tai labai pikti… ziema visada visada esp veik Cha chaMan net savojo paprasto linearo 175 ag per akis… o ten Cha cha

tai blia, jau prie 2000 apsuku aeras i ratus duoda 300+ niutonu, ko jam nesikast? Šypsena