piktas velns?
bl juokas ima, hondistas lipa ant saab’o . Tu sesk ir pravazhiuok. Aero netgi teko bandyt
Bishki valyt ir vsio, nei ten handlingo normalaus nei ka, beto universalas barshka
Vairuotojo pozicija liewa. Shitas buvo konkurentas man rods, BMW 5er ir MB E. Tai ten nera ko lygint , sakykim E39 su 95
apie aero visai pagalovciau. bet kuris atrodytu taip kaip sitoi foto. o realiai dazniausiai buna kazkokie pencininku palikimai
SAAB man seniai patiko man daug ką norėtųsi dabar paturėti- CLK, 9-5, ACC 6gen. Bet imant pagal kainas, gonda gaidis gaunas
Domo-Kun – yra tikrai uzhlaikytu ir geru variantu, bet iki sporto tai jau kaip iki kosmoso. Tad jei ieskai kazko gyvesnio, tai i shita geriau nezhiuret. Robis - teisingas pastebejimas apie Hondas ir ju kainas Hm…CLK, man jie
…ish ishvaizdos, nes neteko net sedet tokiam
nu atsiprašant, kai CLK kainuoja kiek 6gen. Accord kupas, tai bbd aš
abejoju, ar kada nors zhiurejau CLK kainas . Butu perdaug keista, kei kainOtu panasiai kaip akordeono kupas
o tu pažiūrėk. Dabar tik atpigo akordeonai, seniau 3.0l po 17-19gabalų ėjo, dabar vienas kitas variantas yra ir iki 14k., kai CLK eina neblogi už 17k. Lt
valyt valyt sitas. is vietos tai saabai niekada nevalyno ir nevalins… bet nuo astuom iki simtodvim
Aisku - kieti kaip velniai. Siaip jutubej yra pafilmOta kaip stockai “nivalyt”
visu pirm, SAAB ne sportine masina. anyway, ka pratysiu su savo, buna nustebe, bet pas mane deze trumpesne. tik po lietaus be rysio vazinet, nes prie 60-70 2 begiu kasa asfalta
visa laime, kad daug kam saabu dizainas nepatinka ir kad jie ‘labai genda’ ir brangus islaikymas kaip nezinau ko tai nors nepamatysi saabo taip daznai kaip kokios bulkos ar slyvos
aikit jus valytuvai Bet youtubes filmukuose valyt nerealiai
Reiks nusiust pora video vienam savinYkui, kad apsiraudotu
9-5 jau zymiai daugiau matosi nei kokiu 9000
nes 9000 atgyveno jau. arba supuvo arba isdauze arba i rusyna iskeliavo. bet siaip ziauriai noreciau 9000 aero jOdo
jau gereu volvo T5 ten nors variklio garsas
siaip tai aerai stockiniai tai labai pikti… ziema visada visada esp veik Man net savojo paprasto linearo 175 ag per akis… o ten
tai blia, jau prie 2000 apsuku aeras i ratus duoda 300+ niutonu, ko jam nesikast?